Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mis Wesolek,Akurat nic fajnego miec depresje...Wiec w sumie ciezko mi zgodzic sie z tym co napisales...

Doskonale rozumiem to, że ciężko Ci się z tym zgodzić. Depresji najtrudniej się pozbyć (lekkie "haluny", bo nigdy nie miałem dużych, łatwo zabić odpowiednim lekiem, z depresją i związanym z nią brakiem sensu poradzić jest sobie znacznie trudniej), bo tak z grubsza patrząc można ją uznać za stan normalnego i racjonalnego postrzegania życia zakończonego śmiercią. Filozof ze mnie straszny. :mrgreen: Ale to tak offtopem. Oglądajmy foty, klaszczmy razem i w ogóle. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, musialem cos zmienic...sam nie wiem musze sie przyzwyczaic. Tak sobie tlumacze, ze to tylko wlosy, ale wiadomo ze sentyment pozostal...a kij z tym, trudno :roll:

-- 11 kwi 2011, 23:01 --

Thazek, spoko moge Cie zawiezc swoja bestia! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba,

Jedyna osoba na forum od której nastolatki moga się uczyc stylu i imagu .. coś nieprawdopodobnego. ;)

zawstydzasz mnie, a to mi się rzadko zdarza :oops:

-- 12 kwi 2011, 06:32 --

Korba powiem ,że na prawdę masz foty konkret :twisted:

jak mam rozumieć określenie konkret? :mrgreen:

-- 12 kwi 2011, 06:33 --

Dziewczynki co z Wami? Gdzie kolejne zdjęcia ?? Basia ? Haniuś ? Do kogo mam powzdychać przed snem ? :evil:

A ja? :(

-- 12 kwi 2011, 06:34 --

ALEKS*OLO,

to przepraszam, nie było tematu .. ;) wycofuje się z obiegu.

ja do Ciebie powzdychałam na pocieszenie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Kachaaa do Ciebie wzdychałam, kobieto wzdychałam, aż mi monitor zaparowało :105::105:

Już Ci pisałam i zgadzam się z LukLuk , my smarkate możemy się uczyć od Ciebie, szkoda , że nie wstawiłaś tego boskiego zdjecia w tej białej krótkiej sukience .... ale byś nas rozpiździłaaa :105::105: No rajcujesz kobieto, rajcujesz :twisted: Konkretna babka z klasą bezdyskusyjnie :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

Basia Doxyyy nooooo piękności moje :105::105::mrgreen:

Kurcze, ale każda z Was ma to coś, każda jest piękna, kazda ma coś takiego co sprawia, że chce się na Was patrzeć, czy to sprawa nerwiczki ? Naturalne, kobiece, świeże, sexowne, rumiane, pociągające ..... takie lubię mniam :105::105:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi