Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

a z jakiego gatunku dokładnie troll i kto to zczaił, bo muszę sobie w takim razie zapisać współudział w ustrzeleniu trolla 8)

No siema

myslalam ze osoba ktora to odkryla was oswieci no ale widze ze sama musze to zrobic

Ciezka praca, oficjalnie dostajesz premie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm a mnie wczoraj na forumie nie było, chyba ze w ocy póxno dopiero, zawsze mnie najlepsze omija,

blach zdjęcie intrygujące i w fajnej scenerii, ale za dużo nie widać, wiec pokaz może więcej coś siebie i może przyznaj się jak masz na imię jak ktoś i tak Cię wywołuje, nawet nie widać czyś kobieta czyś facet , chociaz podobno kobieta żeś jest?? :?::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm a mnie wczoraj na forumie nie było, chyba ze w ocy póxno dopiero, zawsze mnie najlepsze omija,

blach zdjęcie intrygujące i w fajnej scenerii, ale za dużo nie widać, wiec pokaz może więcej coś siebie i może przyznaj się jak masz na imię jak ktoś i tak Cię wywołuje, nawet nie widać czyś kobieta czyś facet , chociaz podobno kobieta żeś jest?? :?::P

Ja na ten przykład nie mam ciśnienia żeby widzieć czyjąś twarz. Bardzo mi się podobają fotki z "życia" wzięte, takie jak obecna blah na ten przykład, or ostatnie foty barbieturan, Raffuss, lucy1979, :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja też będę szczery,nie podoba mi się,że niektóre osoby psują to forum..

przyszła tutaj dziewczyna z myślą,że otrzyma wsparcie i pomoc,pokazała swoje zdjęcie,co nie jest niczym dziwnym ani złym..a przez głupie komentarze niektórych osób,została prawdopodobnie skutecznie spłoszona

racja-mozna tylko pogratulowac co niektorym ....

tak jest jak żal dupę sciska..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom coś Ci się kompletnie percepcja rozjechała i sam nie wiesz o czym piszesz, krytyka pojawiła się z mojej strony po raz pierwszy a żal dupy mi nie ściska z powodu ewentualnej urody kobiecej bo chętnie pozostanę mężczyzną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, ja bym na Twoim miejscu nie była tak optymistyczna co do mojej osoby ;).

tahela, cóż przykro mi ale raczej nie doczekasz się tutaj takiego zdjęcia mojej osoby bo mimo wszystko względną anonimowość wolę zachować ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pomijając już to...serio nie spotkaliście się z ludźmi kometami w necie, którzy wpadają na fora rzucają swoje fotki licząc na miłe komentarze i tyle ich potem widać, skoro nie to widocznie na za małej ilości forach byliście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pomijając już to...serio nie spotkaliście się z ludźmi kometami w necie, którzy wpadają na fora rzucają swoje fotki licząc na miłe komentarze i tyle ich potem widać, skoro nie to widocznie na za małej ilości forach byliście.

Zgadzam się. Jeśli to czy ktoś zostanie na forum zależy od tego jakie zebrał "oceny" za swoją fotę to ...żadna strata dla reszty forumowiczów.

Nie umiem znieść krytyki - nie daję fot. Simple.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi