Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

jestem już na forum od dłuższego czasu i dopiero dziś odkryłem wątek z fotkami forumowiczów . Kurcze wszyscy ładni , uśmiechnięci z jakimś elementem hobby , pasji , ze zwierzątkiem a ja dziś nie dałem rady wstać do pracy . Ten obraz mnie leżącego mnie w polarze pod kocem w porównaniu z tymi wszystkimi fotkami tylko niestety mnie zdołował , znowu mnie jakoś odsunął na bok , choć to forum wiele dla mnie znaczy , nie znam was a jakoś Was lubię . Korzystając z okazji najlepsze życzenia dla wszystkich dziewczyn - zdrówka , goździków i uśmiechu i miłości . Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasz1, To widzę, że ktoś ma podobnie. Ja też wypuszczam wszystko co złowię. Lubię akurat lekki spinning i często wpadają szczupaki po 50-60 cm, ale nie mam sumienia dać rybie w łeb ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen: ja też lubię wędkować tylko nie mam z kim, bo koleżanki nie wiedzą o co mi w ogóle chodzi,mój chłopak tylko "przeszkadza" - bo też nie rozumie :lol: A to jest jedno z najbardziej relaksujących zajęć na świecie.

Dave38, generalnie zasada jest taka, że na pincet zdjęć jedno wyjdzie fajnie - to się wstawia, każdy z nas miał takie okresy w życiu że na widok własnej twarzy robił "ŁOJEZU A CO TO" :lol: , przy okresach wzmożonej nerwicy czy przy depresyjnym zwarzywieniu ;)

Aczkowliek na pierwszy rzut oka, na zdjęcia, to wszyscy zdrowi uśmiechnięci ( no prawie) i gdzie tu choroby ....? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agnieszka.m, Kolor włosów jeszcze o niczym nie przesądza. Miałem na myśli całość. :D A zresztą ja już na dziewczyny mniej patrzę tak jak się patrzy na dziewczyny czy kobiety, a bardziej jak na zjawiska ze wszystkimi tego konsekwencjami. Tak jak ludzie patrzą na tęczę. Można się zatrzymać, uśmiechnąć, zachwycić i nic ponadto. Tęczy nie da się dotknąć, zatrzymać czy zabrać do domu. Kto by brał tęczę do domu i po co? Najpiękniejsza jest na niebie. No i... trzeba umieć się pogodzić z tym, że kiedyś zniknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasz1, Ile ten karp ma?Z 6 kg? Kiedyś wydałem kupę kasy na karpiówki, ale nie miałem specjalnie efektów, więc się wyprzedałem i zacząłem w spining bawić. I tak mi zostało do dzisiaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agnieszka.m, Kolor włosów jeszcze o niczym nie przesądza. Miałem na myśli całość. :D A zresztą ja już na dziewczyny mniej patrzę tak jak się patrzy na dziewczyny czy kobiety, a bardziej jak na zjawiska ze wszystkimi tego konsekwencjami. Tak jak ludzie patrzą na tęczę. Można się zatrzymać, uśmiechnąć, zachwycić i nic ponadto. Tęczy nie da się dotknąć, zatrzymać czy zabrać do domu. Kto by brał tęczę do domu i po co? Najpiękniejsza jest na niebie. No i... trzeba umieć się pogodzić z tym, że kiedyś zniknie.

ale pięknie napisane...., choć smutno....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Dziękuję, Kasiu. Samo tak mi przyszło. A szczerze, to miałem wątpliwości czy nie zostanie to odebrane jako nocne zwierzenia leśnego dziadka. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi