Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

poem,jak mogłaś? Dlaczego dopiero teraz,dlaczego tak długo zwlekałas z wyjawieniem prawdy?? Już nigdy nie będzie tak samo,nie da się tego naprawić bo coś się definitywnie skończyło

Nie wyobrażam sobie poprostu dalej naszego związku opartego na nieszczerości i takich niedomówieniach.

Nawet mi nie odpowiadaj bo wtedy zmieni ci się liczba postów z 333 i będe musiał z jajkiem na głowie dotknąć lewą stopą czubka nosa spluwając w tym czasie przez prawe ramie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus

gdybys zobaczyl mnie (moze juz widziales) to bys natychmiast wyleczyl sie z kompleksow hehe :mrgreen:

No to wrzuć fotkę, bo chcę się z nich wyleczyć ;)

Z Toba nie jest zle ;)

Dzięki za pocieszenie :D

kasiątko

Obejrzałam wszystkie zdjęcia i ani jednej fotki Lilith :shock: Wszystkie pousuwane.

To zajrzyj na jej blog. Małe, ale zawsze coś.

Mushroom

kasiątko, masz dużo wolnego czasu widzę :)

U mnie jedną z pierwszych czynności na tym forum było dogłębne przejrzenie tego tematu :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psyche.,

Też widziałem dzisiaj przypadkiem, bo kogoś innego szukałem. No, ale nie mnie go oceniać, chociaż dla mnie wygląda normalnie, ale też nie chce tłumaczyć komuś jak go inni postrzegają, bo z własnego doświadczenia wiem, że to nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, serio wyglądasz jakbyś nie miała całkiem rudych ale taki odcień lekko ale jak piszesz, że to słońce. Faktycznie czasem włosy znacznie jasnieją.

Na zdjęciu rzeczywiście tak wygląda, choć gdyby ktoś tego nie napisał to nie pomyślałabym. Zdjęcie prawie bez makijażu, bez przeróbek a i tak nie wyszłam na nim tak jak w rzeczywistości... no cóż :bezradny::mrgreen:

Prawdziwy kolor widać u nasady włosów. Jasny brąz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi