Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

delikatnie powiedziane, zobaczylem jej ramiona i sie przestraszylem.

o moj boszzz ja spadłam z łóżka...

nie zebym chciala kogos urazic ale nie przemawia to do mnie

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielona miętowa, akurat praw autorskich do powyższego sformułowania nie posiadam, ale mnie także od razu się ono bardzo spodobało Inna rzecz, że autentycznie martwię się o niektóre osoby, które z dietą po prostu przesadzają...

a ja się wyłamię z konwencji i powiem, że mnie się moniqe33 na tym zdjęciu bardzo podoba. pomijając wszelkie zdrowotne konsekwencje utrzymywania tak niskiej wagi, to od strony estetycznej stała się chyba czystą ideą, muzą i inspiracją :105:

ale pamiętajcie, odchudzanie jest be! (żeby nie było, że gloryfikuje anoreksję)

zielona miętowa, Alienated, ktoś tu zapodał wątek o "śniadaniu mistrzów", to przybiegłam z wyszczerbionym kubkiem mym i blisterkiem :mrgreen:

no to mamy nasz mały "breakfast club" :D boooże jak ja tęsknie za afobamem :why: a więcej na razie nie dostane bo wpieprzałam jak nagrode po ciężkim dniu (a że każdy kolejny był ciężki...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Echh Lajka męczywołku jeden - mówisz i masz %21laugh.gif

stopy.jpg

Powietrzny Kowal, wypraszam sobie :pirate:;) To są jacyś menele :twisted: Poza tym ja reprezentuję kategorię lekką :pirate:;) Przynajmniej pod względem wagowym :pirate::twisted:;)

Swoją drogą...

[videoyoutube=420OZcZtKE8][/videoyoutube]

[videoyoutube=UO_84C3fpuI][/videoyoutube]

No i tutaj już się całkiem swojsko czuję :pirate::twisted:

[videoyoutube=OChXBy_nZrQ][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, wpadłem na chwilkę przed snem, zauważyłem i zastanawiam się czymże sobie na takie wyróżnienie zasłużyłem ;)

A zdjęcie jak najbardziej w porządku... :great: Coraz lepiej, moim skromnym zdaniem :!:;)

Ostatnia uwaga może trochę nie na miejscu, ale przypominasz mi trochę na tej fotce moją koleżankę Iwonę, która w sumie mi się zawsze podobała ;)

Uhahhahah! I właśnie o nurt mi Alien szło! O nurt ino! Przenigdy bym Cię nie zaliczał do żadnych meneli! :D :D :D

Powietrzny Kowal, ja rozumiem, że jesteś w porządku gość i również jedynie zażartowałem powyżej ;)

Pozwolę sobie jednak zwrócić uwagę na swoistą dwuznaczność w odniesieniu do ostatniego z załączonych nieco wcześniej utworów ;):twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi