Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

halenore,

Nikt nie prosi o sprzątanie i nikt nie prosi o komentowanie. Nie obrażaj ludzi, których nie znasz.

Nie pamiętasz co sama napisałaś??

Skomentowałaś pisząc abym przyjechała i posprzątała, więc równie głupią dostałaś ode mnie odpowiedź.

Durnych żartów nie toleruję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*,

Monia jesteś obok Wioli , nie ma Darka i Kuby bo byli niedysponowani nie ma Klaudiusza chyba z tego samego powodu i nie ma kolegi Pindy, no Roberta juz nie było i nie ma Sławka,

Protestuje! Bylem dysponowany poniewaz,mianowicie,aczkolwiek ogladalem mecz Ger-Portugal w tym czasie...;-)

a to przepraszam Kubuś kurde chyba rzeczywiście oglądałeś mecz ;) , mnie nie ma chyba za to na trawce bo plywałam wtedy po jeziorze rowerem wodnym , zwiedzałam zatoki i odnogi jeziora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983,

sęk w tym,że Marta napisała,że moze wpadniesz i posprzątasz bo napisałaś pierwsza ,ale tam syf macie , na co Ty odpisałaś ,że po pijakach i brudasach nie bedziesz sprzątać, węc Helen odpowedziała tak kulturalnie na Twoją zaczepkę

-- 11 cze 2012, 14:58 --

Bellatrix,

a no tak przy Klaudiuszu, który świecił jak słonce, najjaśniej na zlocie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983,

powinnaś zmienić nicka na ala1932 albo stara_nabożnisia.pe el

I ogólnie koko koko w oko. Nikt na tym Zlocie nie był pijany, a wszystkie domki jak je zdawałem pod koniec właścicielom były czyściutkie i lśniły jak upierdolony stół Durczoka po czyszczeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi