Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

chory, znam swoje możliwości. W wyżej niż 3, no może w porywach w 4 nie mam co celować, a wszystkie panie, których zdjęcia tu widziałem to mocne 6 i więcej. Po co miały by interesować się mną, skoro mogą mieć dużo lepszego faceta? ;)

slow motion, no i cały mój świat znowu się zawalił... :( Musiałaś mnie tak brutalnie na ziemię sprowadzić? :P

Marsal2, nie sprobujesz, nie bedziesz wiedzial

W życiu nikogo nie podrywałem i chyba nie potrafię, więc sobie odpuszczę, żeby uniknąć wpędzenia się w jeszcze większe kompleksy. ;)

-- 07 maja 2012, 18:58 --

Kiya, miałem krótkie. To było zdjęcie z wakacji. Od tego czasu nie byłem u fryzjera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, kiedyś miałem długie włosy, ale mam je bardzo cienkie i dość rzadkie, przez co wyglądają bardzo wstrętnie. Po 12h są też strasznie tłuste. Żadne specyfiki, które stosowałem mi nie pomagały. Dużo też zależy od pogody, bo obecnie jednego dnia są "do przyjęcia" nawet po 24h, a czasami po 8-10h wyglądają jakby przez tydzień nie myte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadne specyfiki, które stosowałem mi nie pomagały.

Stosowales seboradin? Mam ten sam problem cienkich wlosow... deszczowa pogoda to dla mnie masakra..natychmiast oklapniete. :D

Co jakis czas stosuje kuracje..ampulki, lotion, szampon i balsam http://sklep.i-f.com.pl/pl/k/seboradin . Jest efekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale poruszyły zdjęcia slow motion, ale wiadomo,w końcu miss :P

Poruszyla rozmowa o wlosach Kasiu :) a ta Miss to sama wiesz.... ja zwykle dziewcze z malego miasteczka. ;)

-- 07 maja 2012, 18:20 --

dominika92, hula hop i moze takie urzadzenie wykombinuje do krecenia sie. Kiya mi polecala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, nie mam pojęcia co stosowałem. Było mi głupio iść do apteki po coś na włosy, więc mama chodziła. :P Do tego mam problem z łamiącymi się włosami, ogólnie kłaki u mnie to tragedia. Zarost też mam tragiczny nie do końca widać to na zdjęciu.

chory, optymistą nigdy nie byłem i nigdy nie będę. Masa kompleksów strach przed odrzuceniem i wyśmianiem, różne inne trudności - po prostu nie nadaję się do tego, żeby próbować podrywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi