Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie, że gdzieś się już widzieliśmy @Chongyun  ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. W każdym razie Twoja twarz jest mi znajoma ; ) 

Fajnie wygladacie w ogóle na tym forum są same ładne osoby z niepotrzebnymi kompleksami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mam wrażenie, że gdzieś się już widzieliśmy @Chongyun  ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. W każdym razie Twoja twarz jest mi znajoma ; ) 

Fajnie wygladacie w ogóle na tym forum są same ładne osoby z niepotrzebnymi kompleksami. 

No wiesz, jest to możliwe że się gdzieś spotkaliśmy, ale widzisz tylko pół twarzy, druga połowa często zmienia totalnie wrażenie. A co do kompleksów to ja jestem już pół łysy... 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widać, coś tam włosów po boku widać, a jak po środku nie masz no to są chustki, czapki, peruki. Łysi mężczyźni też fajnie wyglądają. Nie ma co się przejmować @Chongyun ; ) 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Nie widać, coś tam włosów po boku widać, a jak po środku nie masz no to są chustki, czapki, peruki. Łysi mężczyźni też fajnie wyglądają. Nie ma co się przejmować @Chongyun ; ) 

Nie no, nie mam zamiaru nosić niczego na głowie, po prostu powoli przyzwyczajam się, że prędzej czy później trzeba będzie się opitolić na łyso. Ale w moich marzeniach jestem kudłaty...

1767976799202-019ba386-dced-754c-8813-0e5ec909e351.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Chongyun napisał(a):

Nie no, nie mam zamiaru nosić niczego na głowie, po prostu powoli przyzwyczajam się, że prędzej czy później trzeba będzie się opitolić na łyso. Ale w moich marzeniach jestem kudłaty...

1767976799202-019ba386-dced-754c-8813-0e5ec909e351.jpg

Sto razy lepiej opitolony na łyso, ale grouchy nie słucha mnie, nie mam autorytetu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi