Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya,

"Środa, 13.07.2016 (noc ze środy na czwartek)

20:30 - 22:00 – Stand up Time (Wiolka Walaszczyk, Łukasz Lotek Lodkowski, Rafał Pacześ, Jacek Stramik

Karol Modzelewski, Jacek Noch, Mariusz Kałamaga)

00:00 - 01:30 - Piotr Rogucki "

http://woodstockfestival.pl/pl/przystanek_woodstock/akademia_sztuk_przepieknych/nocne_asp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, do twarzy ci z tymi flagami. :)

Dziewczyny! IMO więcej takich fanowskich fotek by sie przed meczykami przydało ;) No nic, poczekamy do tego Mundialu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Otchłań" zatrzasnęła swe wrota, wybyłam na chwilę, niebawem ponownie pochłonie mnie w całości. -_-

Nie po to grało się swego czasu w te RPGi, zeby teraz nie znaleźć jakiegoś ukrytego, acz w dalszym ciagu czynnego portalu ;) Zresztą, taki Sam Winchester z "Supernaturala" dal rade, to Nihil mialby nie dac ? :D

Za mało, żeś się starał. :)

A bo jak to u mugola-plebejczyka z dziada pradziada, brakło tych umiejętności magicznych ;)

Swą duszę to oszczędź. (...)

Fakt, może się jeszcze przydać - choćby i po to, coby przehandlować na ta ostatnia działkę :D:P

Woodstock powiadasz ? :D Heh, no to udanych lotów, skoków ... i co tam jeszcze będziesz wyprawiac ;)

[videoyoutube=nKkmyPWuK1k][/videoyoutube]

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salir, wow! też lubię góry, ale z powodu chorego kolana nie mogę wchodzić trudnymi trasami

sailorka, ktos napisal wczesniej, ze wszechstronna z Ciebie kobietka, zgadzam sie :)

Super, ze ktos podziela moja pasje :)

Na dlugie wedrowki forma musi byc doskonala ale jesli czerpiesz satysfakcje z przebywania w gorach jest wiele szlakow pieknych a mniej wymagajacych, osobiscie polecam Rusinowa polane z przepysznymi serkami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam Pieniny z wąwozem Homole i wejściem na Wysoką. :)

Kocham Pieniny...wracam co 2 lata...w zeszlym roku bylam w Homole i na Wysoce, tez milo wspominam...zawsze nocuje w Niedzicy blisko jeziorka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wiele atrakcji dla lubiacych aktywnie spedzac czas. W Sromowcach Niznych mozna wypozyczyc rower i od strony slowackiej przejechac 18 km do Szczawnicy wzdluz Dunajca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alone05, thx, ale dalsze oszukiwanie się nie ma sensu, jestem brzydal, 2/10, no może 3 - to nadal ujowo :D

Często "ocenia się" w ten sposób wygląd w internecie, za często, myślę, że to głupota, choć sam nieraz tak oceniłem, tym mniej urodziwym sprawia to przykrość, a ładni i tak mają to w du..., bo wiedzą, że są ładni, więc jest bez różnicy.

Pomoce naukowe

https://robertlindsay.files.wordpress.com/2015/10/mmyag9s.png

http://i.imgur.com/EsOwgTg.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, no właśnie nie do końca z tą adrenaliną, bo Dunajec, przynajmniej na tym odcinku, oceniany jest bardzo nisko w raftingowej skali trudności. Ale przynajmniej człowiek może wiosłować, a nie siedzieć sztywno jak emeryt na góralskiej tratwie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi