Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, jedną z tras zrobiłam, dobrałam muzykę oraz masę innych drobnych rzeczy, które trudno wymienić. Przy kolejnej produkcji pracujemy już z mężem przy podziale 50-50, jeśli chodzi o podział pracy

Carica Milica, i Michellea, dzięki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek1996, powieść będzie o spotkaniu z obcą cywilizacją i będzie miała około 180-200 stron, ale to dopiero pierwszy tom.

joha, co chcesz przez to powiedzieć???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie się Sukkub sadnesska podziewa ? ;) Czyżby ten awans w piekielnej hierarchii ? ;) Już nie na pierwszej linii frontu ? ;) Już Nas, Odklejów, tymi letnimi, zmysłowymi ( :105: ) sesyjami nie będziem kusić ? ;)

[udaje się na rozdroże. Kopie symboliczny dol. Umieszcza w nim niewielkich rozmiarów pudełko, zawierajace swą podobizne i kosc pozyskana z czarnego kota. Przysypuje je ziemia ze świeżo usypanego grobu. Ukleklszy, kolyszac się w przód i w tyl, niczym w trasie, inkantuje coś w mrocznym, niezrozumiałym dialekcie. Rytual konczy głośnym: "silence_sadness, przybywaj !!!".]

HA! Zadzialalo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, nie wiem jak to powiedzieć, to znaczy wiem, ale to będzie na moim poziomie i znowu dostanę burę, że jestem jaki jestem...

A co mi tam. Fajna dupa jesteś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy żeś mnie wywoływał z otchłani piekła? ( ...)

Noc w noc przywoływałem, gotów sprzedać swą duszę za jedno jedyne spojrzenie ;) W pewnym momencie w okolicy zaczęło już brakować czarnych kotów-dachowców (heh, ile się człowiek za nimi nabiegał :D), to też myślałem, coby nie zastąpić składnika tą nóżką czarnej kury ..., ale taka to chyba bardziej do rzucania uroków się nadaje, co nie ? ;)

" Całuj się, dwie godziny snu... "

Roguc wiecznie żywy ? :D Jako, iż słabo kojarzę jego nową płytę, to zapodam klasykiem:

[videoyoutube=BE8nyNVeSmA][/videoyoutube]

;)

P.S. A tu krótka playlista: chad-choroba-afektywna-dwubiegunowa-cz-iii-t36459-11032.html#p2264501 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, do twarzy ci z tymi flagami. :)

salir, wow! też lubię góry, ale z powodu chorego kolana nie mogę wchodzić trudnymi trasami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi