Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

puder mam i chyba trochę różu.

Ładnie i naturalnie wyglądasz. Zazdroszczę Ci takiego efektu przy użyciu tak niewielu kosmetyków, bo sama muszę nałożyć tyle, że boję się by nie odpadło kiedy ktoś mnie klepnie w ramię :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast tzn ja nie mam nic przeciw, żeby ktoś, jeśli mnie rozpoznał, podszedł przedstawił się i przywitał :) Spoko, nie ma problemu, liczyłam się z tym. Ale to akurat było nieprzyjemne bo mimo, mojego przytaknięcia, że może mnie kojarzyć z neta, musiał mi udowodnić, iż na pewno ja to ja. I to przy znajomych, więc musiałam, słuchać, że rozsyłam foty nie wiadomo komu, tekstów typu "skąd ty takich ludzi bierzesz". Niby głupota ale potrafi być to upierdliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to juz taki brak oglady na full. To czasami moze byc krepujace, jak ktos ma styki to moze sie wrecz przestraszyc nie na zarty i w przypatkowosc takiego stykniecia nie uwiezyc na Chiny:) Zawsze mozna na bok czy cos szepnac, jak ktos jest niezajęty jakos. Bylem na jednym spotkaniu na ktorym byla dziewczyna z forum, widzialem ja kiedys tez na przystanku, ale jakos ,,nie atakowałem'':) W CK malo swirowni wiec szansa na spotkanie przypadkowe nikla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, nawet za wyciśniętym z pomarańczy nie przepadam. Najzdrowsze co spożywam, to herbatki ziołowe.

anka szklanka, czasem lubię mocniejszy makijaż. Jak kolega zaprosił mnie na przedstawienie teatru studenckiego, w którym grał, to się pomalowałam na filmowo - od podkładu po tusz do rzęs - i mnie nie poznał :lol:

Myślę, że to z jaką ilością makijażu się wychodzi zależy nie tylko od predyspozycji, ale też nastawienia i umiejętności. Nie trzeba dużo, żeby uzyskać dobry efekt.

A fotki z forum zwykle kasuję po jakimś czasie z załączników, żeby nie wisiały na zawsze, jak przyjdą inni ludzie na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to z jaką ilością makijażu się wychodzi zależy nie tylko od predyspozycji, ale też nastawienia i umiejętności. Nie trzeba dużo, żeby uzyskać dobry efekt.

No oczywiście :) Ale przy moim typie urody mocny make up, wygląda to po prostu lepiej. Bez niego wyglądam jak wypłowiała uczestniczka castle party :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi