Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Lucy, całkiem zgrabna z Ciebie pupcia ale te rzymianki, zajebiście działają mi na nerwy tak samo jak baleriny, no koorwa, dostaje czerwonej goraczki na ich widok:D

A mi się podobaja :? (foch)

Lepiej skomplementuj tez moją sunie- piesiunie, ma na imię Sonia i czyż nie jest cudna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, to nie są rzymianki osiołku , tylko sandałki z paskiem na kostce .. po prostu ...

szpilki na kobiecie wyglądają najlepiej :105:

Pewnie, że szpilki są debeściaki, ale ja mam 177 cm, wiec dodatkowe centymetry w moim przypadku są już chyba zbędne. Poza tym bolą nogi i ja nawet w trzy centymetrowym obcasie często się potykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lucy1979, nigdy nie mówiłaś ze masz pieska, oczywiście sunia ładna, zapatrzyłem sie na górną cześć zdjęcia bo na dole sa te nieszczęsne rzymianki i nie zauważyłem skowyra, wybacz :D

kupmitrumne, tak, masz racje, w szpilkach kobieta wygląda najatrakcyjniej,

dla mnie moze chodzić w zwykłych klapkach, japonkach, kapciach aby nie w rzymiankach czy balerinach, no nie przepalam tematu i juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, sa laski które ubóstwiają facetów w rurkach a sa takie które rzygają na sama mysl o mężczyźnie w takich spodniach, tak samo ja mam z balerinami itp.

-- 20 maja 2014, 15:54 --

lucy1979, prawie tak jak ojciec dziecka po rozwodzie, walczysz o widzenia ze swoja pociecha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie :smile:

A jak mój nowy awatarek? Trochę banalny, ale jeszcze pokombinuję.

Nie pasi kompletnie, Jesteś blondynką i do tego taką słodziutką. Nie obrazuje ten avek Ciebie at all.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maciey, a co jest nie tak z balerinami u kobiet?

Są aseksualne zapewne. Pytanie co z tym zrobisz skoro zadałaś takie pytanie...( burn in hell balerines!!! :twisted: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio o aseksualność chodzi? Są przecież całkiem dziewczęce. Do spódnisi to już w ogóle. Nic nie zrobię, bo czy minus 10, czy plus 30 chodzę ..w adidasach :D Innych butów próżno szukać w mojej szafie, eh. Nawet na egzamin ubieram jakieś w miarę domyte i tylko lekko podniszczone:) Nie linczujcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maciey, a co jest nie tak z balerinami u kobiet?

Są aseksualne zapewne. Pytanie co z tym zrobisz skoro zadałaś takie pytanie...( burn in hell balerines!!! :twisted: ).

przeczytaj moj post z 15 - 35...nie dlatego ze sa aseksualne, klapki, kapcie, japonki tez sa aseksualne a toleruje je w 100 procentach.

-- 20 maja 2014, 19:10 --

no wlasnie, nawet trampki sa dla mnie bardzo o.k..a co sobie ubzdurałem z tymi balerinami i rzymiankami to tylko moj chory mozg wie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi