Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

A ja widziałem lucy1979 i wcale tak groźnie nie wygląda, jest o.k....

lucy1979, Masz astygmatyzm ?

o ta jej "ostorść" chodziło mi w dobrym tego słowa znaczeniu :D Widac że babka ma charakter i jest z tzw. "jajem"

no wlacha ta ostrosc sie tyczyla wyrazistosci w odbiorze a nie grozy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet,

jetodik, ale nas brzydko wkręcasz :nono: a to pół interneta się rzuciło, żeby Cie zobaczyć

przepraszam za głupi zart, a właściwie to nie był żart, raczej odwet, bo się spóźniłem na chwilówki osób, które chciałem zobaczyć i się wkurzyłem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet,
jetodik, ale nas brzydko wkręcasz :nono: a to pół interneta się rzuciło, żeby Cie zobaczyć

przepraszam za głupi zart, a właściwie to nie był żart, raczej odwet, bo się spóźniłem na chwilówki osób, które chciałem zobaczyć i się wkurzyłem :?

Fakt, to jest wkurzające i sama tak robiłam. Chodzi o to, że niekoniecznie CAŁE forum musi mnie oglądać. Nie dałoby się jakoś zrobic, że można foty użytkowników w temacie oglądać od jakiejś tam ilości postów? Nie, że przyjdzie taki amfie itp. nastuka 50 i jest cool.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet,

Fakt, to jest wkurzające i sama tak robiłam. Chodzi o to, że niekoniecznie CAŁE forum musi mnie oglądać. Nie dałoby się jakoś zrobic, że można foty użytkowników w temacie oglądać od jakiejś tam ilości postów? Nie, że przyjdzie taki amfie itp. nastuka 50 i jest cool.

jeśli mam 40 postów to jakaś gorsza jestem? raczej mam naturę obserwatora niż pismaka, ale na forum wcale bardzo krótko nie jestem (no dobra, nie jest to 10 lat, ale to chyba nie grzech). co to za jakieś szpanowanie ilością postów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli mam 40 postów to jakaś gorsza jestem? raczej mam naturę obserwatora niż pismaka, ale na forum wcale bardzo krótko nie jestem (no dobra, nie jest to 10 lat, ale to chyba nie grzech). co to za jakieś szpanowanie ilością postów...

Nie gorsza - mniej zaufana. Dział z fotkami powinien być dostępny (moje osobiste zdanie) dla użytkowników "z większym stażem zaufania" jakkolwiek go się weżmie pod uwagę. Parę pomysłów fajnych już zostało podanych.

To jest moja osobista myśl i wolno mi.

-- 19 maja 2014, 23:55 --

elo, czas pobytu na forum wydaje mi się lepszym kryterium niż ilość postów.

no pewno ze tak zreszta ogladanie mordy swiezynek jest bez sensu - jak kogos jaraja randomy to styknie fejs :great:

simple.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi