Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora92,

"Dzięki"... Fajnie być gorszym typem dziewczyny...

Jak chcesz przeczytać ściemy, to nie ode mnie. Napisałem Ci szczerze.

Nienawidzę takich durnych pocieszeń.

A potem piszesz tak. Sama nie wiesz czego chcesz. Szczerej opinii czy pocieszenia. :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

rotten soul, napisałeś, że nie jestem z ich półki, a to znaczy, że jestem gorsza.

Idźcie wszyscy w pizdu, bo jesteście siebie warci. Życzę miłego fapowania do zdjęć ślicznotek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92,

Nie ma co z Tobą widzę dyskutować, bo masz skłonności do odbijania sobie złego samopoczucia na innych.

napisałeś, że nie jestem z ich półki

Bo nie jesteś. Każdy ma swoją. Jak chcesz przeforsować teorię, że wszyscy są identycznie ładni lub brzydcy to powodzenia.

Życzę miłego fapowania do zdjęć ślicznotek.

:shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, I co myślisz ze tylko te wszystkie śliczne laski są warte wzdychania i wzniosłych starań? To tylko opakowanie , jakieś tam powierzchowne okrycie. Nie dramatyzuj tylko weź dupę w troki i pokaz ze masz coś znacznie lepszego w sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92

wszystko mi odbierają.

Co one Ci odbierają? Chwilę uwagi kiedy wrzucają zdjęcie? Ty też usłyszałaś komplementy kiedy wrzuciłaś swoje zdjęcia to raz a dwa, że nie ma sensu się porównywać bo masz zupełnie inny typ urody niż Oko, Dream czy Mi. Trzecia sprawa - nie jesteś gorszym typem dziewczyny i w żaden sposób uroda innych osób Tobie nie umniejsza. Cztery - to są tylko zdjęcia, nie zawsze rzeczywistość odzwierciedla podany obraz, ja mam foty na których wyglądam ładnie i foty na których mam twarz nie skażoną myślą, na niektórych wyglądam strasznie a na żadnym nie wyglądam w 100% tak jak w rzeczywistości.

Nosz kurde warto się wkurzać, bo innym podobają się fotki nieznajomych osób z forum? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, I co myślisz ze tylko te wszystkie śliczne laski są warte wzdychania i wzniosłych starań? To tylko opakowanie , jakieś tam powierzchowne okrycie. Nie dramatyzuj tylko weź dupę w troki i pokaz ze masz coś znacznie lepszego w sobie.

Prawda jest taka, że niektóre śliczne laski......są warte wzdychania a nawet by im da krokodyla :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, przesadzasz nie jesteś aż taka brzydka.

Więc jednak jestem.

z tym że nie

-- 14 gru 2013, 17:04 --

Nienawidzę takich durnych pocieszeń. Nie masz pojęcia, co to znaczy być brzydką.

ja mam pojęcie co to znaczy być niewidzialnym dla płci przeciwnej, to się liczy?

-- 14 gru 2013, 17:05 --

rotten soul, napisałeś, że nie jestem z ich półki, a to znaczy, że jestem gorsza.

Idźcie wszyscy w pizdu, bo jesteście siebie warci. Życzę miłego fapowania do zdjęć ślicznotek.

kto w erze xtuba jedzie na ręcznym do zdjęć :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oko Yono, pomimo kiepskiej jakości zdjęcia nie udało Ci się ukryć pięknych rysów twarzy. :mrgreen: Spojrzenie głębokie, z nutą melancholii, usta pełne słodyczy, mmm. :105: Włosy schowałaś, szkoda, bo sądząc po kolorze wystających kosmyków pewnie dobrze komponują się z resztą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy ma w sobie piękno,czasem jest ono ukryte. Nie ma sensu porównywać się do innych bo nikt nie jest idealny.Ja też nie wyglądam jak miss polonia i jakoś żyję,nie przyjmuję się tym.Grunt to akceptować siebie takim jakim się jest ewentualnie próbować coś zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Wiecie, o co tak naprawdę mam taki ból dupy?

O to, że gdy ja wrzuciłam tu swoją fotkę, nikt nie rzucał mi takich komplementów jak wam; to były tylko komentarze "na odpierdol", nie były wcale szczere... Było i jest mi po prostu przykro. Ładne dziewczyny odbierają mi zainteresowanie wszystkich chłopaków, bo oni tylko na takie zwracają uwagę.

Edytowane przez SmutnaTęcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi