Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

renee.madison, a Ty jests na tej fotce podkrecona mejkapem czy naturalnie? Bo dla mnie wygladasz na naturalnie ladna dfziewczyne

na tym zdjęciu mam tylko tusz na rzęsach (fotka z okresu "niewychodzęzdomu"), ale często się podkręcam makijażem, bo bez niego nie chcą mi sprzedawać alkoholu :pirate: (dodam, że bliżej mi do 30)

silence_sadness, ciemno u Ciebie, ale z tego co widzę masz śliczne usta! i w ogóle piękna, chudzinka z Ciebie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison

fotka z okresu "niewychodzęzdomu"

Jak To jest wygląd "niewychodzęzdomu" to nie chcę widzieć fotki "wychodzęzdomu" bo pewnie z zazdrości musiałabym napisać antykomplement :P

na tym zdjęciu mam tylko tusz na rzęsach

Ehhhh zazdroszczę w takim razie cery, bo sama żeby nie straszyć potrzebuję tony gładzi szpachlowej na twarzy :D Kolor ust też naturalny?

silence_sadness faktycznie chudzinka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atencyjne kuhwy :D A już wrzucanie zdjęć przez zajebiste laski, a po serii licznych komplementów dalsze pierdolenia w konwencji: "Jestem ładna ?! Naprawdę ?! No co Wy ?! Przecież jestem brzydka !!!" (jakby na serio nie było się świadomym sowojej urody ? :D), zakrawa wręcz o pomstę do Nieba :P

P.S. Tak, tak - post inspirowany wywołanym przez owe fotki bólem dupy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Tam pisze "Idę na Wisłę" :P Wisełka <3

Koszulka na mecz. :D A przytyję jak nastąpi górka.. Zawsze tak mam..

renee.madison, dziękuję, ciemno bo był już wieczór. :D

Masked_Man, light, zgadł. :mrgreen:

No mam 20 na karku.. Ale zdziwiłam się,że tyle obastwiłeś gdyż zazwyczaj dostaję 16-17 w maksie. :P

anna.anakaia, ano chudzina.. :P

-ista, cienka riposta. Ha. :mrgreen:

Aurora92 < mam nadzieję,że nick napisałam dobrze> ładny profil masz. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92,

Bardzo dobrze robisz :great: . Według mnie to Twoja najlepsza fota :brawo: . Jest szansa, żeby na kolejnym zobaczyć Twoje ząbki? Uśmiech, koleżanko, uśmiech.

Coś czuję, że ślepcy omijają ten wątek szerokim łukiem, także musisz poczekać na tych odpowiednich (choć tutaj poznasz raczej samych dziwaków i odpady, których nikt nigdy nie chciał. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, patrząc na zdjęcia i wspominając Twoje słowa z pw na temat swojego wyglądu, stwierdzam że stanowczo zbyt surowo siebie oceniasz! Na szczęście to tylko Twoje krytyczne ego, prawda jest zupełnie inna, więc więcej śmiałości w poszukiwaniach! :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh zazdroszczę w takim razie cery, bo sama żeby nie straszyć potrzebuję tony gładzi szpachlowej na twarzy :D Kolor ust też naturalny?

No na cerę akurat nie narzekam- to akurat ten dobry gen po mamie :D

nie maluje ust nigdy- ale to fota z komóry więc cos może zniekształcać rzeczywistość ;p

Atencyjne kuhwy :D A już wrzucanie zdjęć przez zajebiste laski, a po serii licznych komplementów dalsze pierdolenia w konwencji: "Jestem ładna ?! Naprawdę ?! No co Wy ?! Przecież jestem brzydka !!!" (jakby na serio nie było się świadomym sowojej urody ? :D), zakrawa wręcz o pomstę do Nieba :P

pewnie masz rację, ale mnie nurtuje inna kwestia: czemu do "Nieba"? Jesteś gorliwym katolikiem? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

rotten soul najlepsza, bo nie widać twarzy? :lol: Raczej nie, nie znoszę swojego uśmiechu. :? A może ślepcy naprawdę są ślepi i mimo że odwiedzają ten wątek, to mnie nie dostrzegają? :lol:

PS Lubię dziwaków :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92,

najlepsza, bo nie widać twarzy?

Proszę Cię.

Raczej nie, nie znoszę swojego uśmiechu.

Nie bądź egoistką. Pokaż. Może my go polubimy.

PS Lubię dziwaków :105:

W takim razie Twoje szanse tutaj wzrosły. I to znacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzijaj widzialemw pubie bardzo ladnia kobiete o urodzie przypomijajacej renee.madison. Byla wysokia miala takie dlugie kasztanowe wlosy i bardzo lana fugure. Ubarna w obcisla sukienke. Figura jak butelka coli. Bardzo mi sie pobala, czulem takie poztywne emocje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzijaj widzialemw pubie bardzo ladnia kobiete o urodzie przypomijajacej renee.madison. Byla wysokia miala takie dlugie kasztanowe wlosy i bardzo lana fugure. Ubarna w obcisla sukienke. Figura jak butelka coli. Bardzo mi sie pobala, czulem takie poztywne emocje....

Pozytywne emocje czułeś bo Ci stanął?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Uwielbiam Twoje autowrzutki :lol: Nawet Carlosbueno jest w tym chyba gorszy :mrgreen:

Wreszcie coś mi się udało! Tyle wygrać. :yeah:

W takim razie Twoje szanse tutaj wzrosły. I to znacznie.

No to gdzie są ci dziwacy? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi