Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Sayace, ciągle zmieniasz avatary :P Pomyślałam, że o tym napiszę, odświeżyłam stronę... i znowu. W międzyczasie otworzyłam inny wątek... i co? To wszystko działo się może w ciągu kilku minut! :mrgreen:

Wyglądasz sympatycznie na tym zdjęciu :smile:

Okrrropnie mi się nudzi...

zg9.gif

khaleesi, wczoraj w tym wątku wrzucałem inne zdjęcie, ale chłopaki uważali, że jestem z dziewczyną, wyszło "małe" nieporozumienie i usunąłem ;).

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, wiem bo widziałam. Ale to chyba przez ten wyraz twarzy i ubranie. Widziałam fotkę. Ubierz się bardziej na męsko ;) Po prostu masz delikatną urodę.

Co rozumiesz poprzez "ubierz się bardziej na męsko"?

Nie od dziś wiadomo, że nie znoszę zdjęć, nie akceptuję siebie, choć czasami się sobie podobam, tak przez większość czasu uważam, że jestem brzydki, no i jak na swój wiek, 24 lata, wyglądam chłopięco, niestety, ale z tym akurat się już nic nie da zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, wczoraj w tym wątku wrzucałem inne zdjęcie, ale chłopaki uważali, że jestem z dziewczyną, wyszło "małe" nieporozumienie i usunąłem .

nawet całkiem ładną :P

-- 06 paź 2013, 21:37 --

24 lata, wyglądam chłopięco, niestety

nie ma w tym nic złego

a za parę lat to w ogóle docenisz jak będziesz miał 30tkę na karku a będziesz wyglądał na 22-25. (jak ja :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi