Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, zrob tak jak ja. jesli chcesz sie przedstawic wrzucasz fotke na chwile a potem wchodzisz w panel użytkownika->przegląd->załączniki i kasujesz. tez bym chciala Cie zobaczyc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haniu piękna okolica i Ty w nią skrycie wpasowana :smile:

Jak dla mnie zbyt skrycie, ale może koleżanka Hania nie chcę aby inni zazdrościli jej urody. ;)

Osobiście wolę skromne osoby, niż epatujące swoim wizerunkiem na prawo i lewo. A już sztucznie/na siłę wdzięczące się do zdjęcia wręcz napawają mnie obrzydzeniem. Im cięższa praca odkrywkowa, tym większy szacunek do znaleźnego . :D;) W dzisiejszych/rozwiązłych czasach tak mało już tej skromności, że tym bardziej jest ona cenna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ophelia, ok , zrobię tak, nie wiedziałam , jak się kasuje... :D

-- 30 wrz 2013, 08:26 --

EmInQu, O i tutaj jest opisane cale moje życiowe motto...dziękuję Tobie , pięknie i mądrze piszesz... ;)

-- 30 wrz 2013, 08:27 --

Ophelia, Na PW Tobie wyśle...a ciiiiii ok?

-- 30 wrz 2013, 08:33 --

EmInQu, Jeszcze raz dziękuję za mądre słowa :roll: ...

-- 30 wrz 2013, 08:35 --

Ophelia, Ale masz super pieprzyk... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To temat "ludzie z forum" i po to wrzuca sie foty zeby pokazac jak wyglada.
Hania pokazała - na swój sposób. :smile: Przecież jest na fotce. :smile:

To w jaki sposób ktoś się pokazuje też coś mówi o człowieku , a ja napisałam tylko co czuję patrząc na Jej fotkę w porównaniu do tego co czuję patrząc na fotki ludzi, którzy szastają swoim wizerunkiem w sposób wyniosły bądź sztucznie pozowany. :smile: Hania potrafiła mnie zaintrygować z klasą, a mało kto potrafi to uczynić. Dla mnie liczy się poznanie człowieka, a nie jego wydętych ust, głębokiego dekoltu, owłosionego torsu, bicepsów, biżuterii, markowych ciuchów, pasemek na włosach, kilograma tapety, czy numeru miseczki. Powierzchowność mogę sobie bowiem pooglądać na Pudelku, bądź w kolorowych czasopismach. To wszystko. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi