Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kalebx3, to takowe istnieją ?

U nas facetów pewnie nie istnieją,,, ale u zaczytanych w tych książeczkach kobietach zajmują poczasne miejsce .

Pogłówkuj , tak bardzo trzeba im tego czego nie znajdują w rzeczywistości , to tam znajdują. To ich drugi , lepszy świat gorących uniesień , wzruszeń , szarmankich mężczyzn , pięknych słówek , orgazmów etc. Stare baby i mlode , brzydkie i ładne w to uciekają. Kiedys mądrze ( jak miałem te 20 lat ) powiedziała mi koleżanka , że jak chcę zdobyć kobietę i nie wiem jak to zrobic , to powinienem poczytać kikla dobrych romansideł. Jednak zacząłem to tylko czytać , ajuż zrobiło i sie mdło , ale gdybym wytrwał , kto wie jaki by ze mnie wyrósł Don Huan Pedro Juan ;) , a tak to teraz pooglądać na plaży co najwyżej zgrabne nóżki i kuperki,,,miamm , miamm.

-- 09 sie 2013, 13:38 --

rozumiem, że z nich się uczysz

już nie . Żona już zdobyta , dziecko bawi się na podwórku , ja wkuwam testy na prawo jazdy , aaaa samochód czeka i swoim oddechem silnika zachęca do jazdy, w dodatku teściowa goni bym kosil trawę ,,, kiedy tu czas ta takie bajeczki . Poza tym 43 lata na karku za kilkanaście dni i zupełnie inne życiowe piorytety . Niech teraz młodzi i samotni nad tym pracują . ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, nie jestem ciekawa bo jak pisalam widzialam juz fote Lady i jezeli chce zobaczyc to nie z ciekawosci ale dla przyjemnosci bo ładna jest a na ladne rzeczy fajnie sie patrzy ;)

Dziękuję za miłe słowa:) Swoją drogą na Ciebie również miło się patrzy, ładna, zgrabna i masz w sobie tą "ikrę" której Ci zazdroszcze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz w sobie tą "ikrę" której Ci zazdroszcze :P

Muszę przyznać, że ja również, zazdroszczę jej tej ikry. Candy ma więcej odwagi i pewności siebie niż dziesięciu razem wziętych takich typów jak ja. Aż się boję tych zapowiedzianych rozmów na zlocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz w sobie tą "ikrę" której Ci zazdroszcze :P

Muszę przyznać, że ja również, zazdroszczę jej tej ikry. Candy ma więcej odwagi i pewności siebie niż dziesięciu razem wziętych takich typów jak ja. Aż się boję tych zapowiedzianych rozmów na zlocie.

Ode mnie to ma z 1 milion razy więcej ikry :mrgreen: bo przeciętny ludź ma z 1000 razy więcej. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind,

I zapomniałeś dodać że takich jak ja

No faktycznie zapomniałem ;) . Jak zwykle wyszedł ze mnie egoista z krwi i kości. :D

mogłaby nam troche dać jej od siebie

Oj tak. Jej by to praktycznie nie zrobiło różnicy, a nam przydałoby się to niezmiernie. Niesprawiedliwość na świecie to jednak chyba główna przyczyna wszystkich problemów człowieka. ;)

Może wysępię (albo kupię) trochę tej "ikry" w Arturówku, to Tobie i carlosowi prześlę pocztą w słoikach. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind,
I zapomniałeś dodać że takich jak ja

No faktycznie zapomniałem ;) . Jak zwykle wyszedł ze mnie egoista z krwi i kości. :D

mogłaby nam troche dać jej od siebie

Oj tak. Jej by to praktycznie nie zrobiło różnicy, a nam przydałoby się to niezmiernie. Niesprawiedliwość na świecie to jednak chyba główna przyczyna wszystkich problemów człowieka. ;)

Może wysępię (albo kupię) trochę tej "ikry" w Arturówku, to Tobie i carlosowi prześlę pocztą w słoikach. :D

A tam zaraz egoista ;) Wysep więcej jestem w stanie zapłacić podwójnie :P

Czyms trzeba nadrabiac brak urody :D Gdybym zamknela sie w sobie to zaden facet by mnie nie zauwazyl i umarlabym jako stara panna :mrgreen:
taa brak urody...tu nie masz racji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dotyczy wielu osób na forum. Kompleksy albo skromność (fałszywa lub nie). Większość chwali innych, po sobie jedzie i komplementom zaprzecza. Dziwne. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyms trzeba nadrabiac brak urody :D Gdybym zamknela sie w sobie to zaden facet by mnie nie zauwazyl i umarlabym jako stara panna :mrgreen:

My tak mamy. Ja jej mówię że jest ładna - ona mi nie wierzy.

Ona mi mówi że jestem przystojny - ja jej nie wierzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompleksy albo skromność (fałszywa lub nie). Większość chwali innych, po sobie jedzie i komplementom zaprzecza.

Nie mam kompleksow. Patrze na siebie obiektywnie. Nie jestem ladna i nigdy nie bylam ale zupelnie mi to nie przeszkadza w lubieniu siebie. Uwazam ze jestem zajebista w caloksztalcie :mrgreen:

Ja jej mówię że jest ładna - ona mi nie wierzy.

Oj Mush ... w Twoich oczach jestem :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14,

Nie mam kompleksow. Patrze na siebie obiektywnie.

Wiesz, ja w takim razie też mogę powiedzieć, że ich nie mam, a to tylko moje obiektywne spojrzenie na swoje ciało, tworzy krytyczną opinie o sobie samym. Oba stwierdzenia mogą być prawdą, tylko nie wiadomo jak to sprawdzić.

Uwazam ze jestem zajebista w caloksztalcie

Tego bym nie dałbym rady o sobie powiedzieć, chyba, że w żartach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi