Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Spaidermessiah, zawsze lubiłam futbol południowoamerykański, ale na tych MŚ rozczarowały mnie te druzyny-głównie Argentyna i Brazylia

-- 04 lip 2014, 23:40 --

Do oceny "naszych", nie mam słów :roll:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś kretyn staranował Neymara kolanem od tyłu przez co ten juz nie zagra i zero jakiejkolwiek kary za to od sędziego, Suarez ktory nie zrobił zadnej szkody swoim zachowaniem dyskwalifikacja na miesiące i kara finansowa, fajna sprawiedliwosc na tych mistrzostwach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak samo Niemcy-Holandia :). A co do Argentyny to jeden Messi finału nie czyni :D

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś kretyn staranował Neymara kolanem od tyłu przez co ten juz nie zagra i zero jakiejkolwiek kary za to od sędziego, Suarez ktory nie zrobił zadnej szkody swoim zachowaniem dyskwalifikacja na miesiące i kara finansowa, fajna sprawiedliwosc na tych mistrzostwach

Różnica jest prosta, Zuniga walczył o piłkę i wejść takich jak jego są setki każdego tygodnia w ligach na całym świecie, żółta kartka byłaby tu dość naciągana, ryzyko wpisane w ten sport, Suarez zachował się niesportowo i nie walczył o piłkę tylko o bark Chielliniego :smile:

Żałosna jest ta Brazylia, po raz kolejny musiał pomóc sędzia rzutem wolnym, którego być nie powinno, a bez Silvy i Luiza to padaka totalna, teraz nie będą mieli w dodatku swojego farbowanego pajaca, oby Dojczland ich rozstrzelał! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica jest prosta, Zuniga walczył o piłkę i wejść takich jak jego są setki każdego tygodnia w ligach na całym świecie, żółta kartka byłaby tu dość naciągana, ryzyko wpisane w ten sport, Suarez zachował się niesportowo i nie walczył o piłkę tylko o bark Chielliniego :smile:

Żałosna jest ta Brazylia, po raz kolejny musiał pomóc sędzia rzutem wolnym, którego być nie powinno, a bez Silvy i Luiza to padaka totalna, teraz nie będą mieli w dodatku swojego farbowanego pajaca, oby Dojczland ich rozstrzelał! :great:

atak kolanem na plecy pilkarza to jest walka o pilke?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja typuje finał Brazylia -Argentyna.

Moim zdaniem będzie niespodzianka :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemcy-Belgia w final, argentyna raczej popłynie, no chyba ze kondycyjnie beda sie dobrze trzymać.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o kurva komentowanie szpaka.....na messiego mówi maradona hahahahaha :idea:

a na miralasa mówi mirales...

Dziadki na emeryture a nie blokowac etat młodym :yeah:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scarlett33, slychac już że Szpak myli zawodników jak grają albo zmienia nazwiska im

Dziadki do domu hehe a nie do roboty :mrgreen:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.