Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Chada, to po co skaczesz? Ma rację i tyle. Zamiast pucharów powinny być oskary. ;)

Dla Robbena na pewno... oskar się należy :mrgreen: Do Cannes tez pewnie pojedzie za swą grę aktorską... czerwone dywany etc :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idźcie się naparzac gdzie indziej gimbazo , szkoda wątku na pierdoly których nie chce się czytać ..

Sioooooooo !

Meszi zobacz czy Cię pod łóżkiem nie ma , albo upiecz mi murzynka omnomnom

Edytowane przez Gość

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spaidermessiah, wpadną pewnie na Niemców, a Ci znowu im lekcje dadzą i wrzucą z 5 :roll: zreszt,a aregntyna nie ma drużyny jedynie indywidualności.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spaidermessiah, wpadną pewnie na Niemców, a Ci znowu im lekcje dadzą i wrzucą z 5 :roll: zreszt,a Argentyna nie ma drużyny jedynie indywidualności.

:brawo: wybacz bo musiałem poprawić. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, nie prowokuj zadymiarza i kibola bo przyjdzie po ciebie z baseballem i kumplami :twisted:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spaidermessiah, wpadną pewnie na Niemców, a Ci znowu im lekcje dadzą i wrzucą z 5 :roll: zreszt,a Argentyna nie ma drużyny jedynie indywidualności.

:brawo: wybacz bo musiałem poprawić. ;)

a mi w to graj ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, nie prowokuj zadymiarza i kibola bo przyjdzie po ciebie z baseballem i kumplami :twisted:

spoko spoko... w zanadrzu ma kibica z Krakowa :mrgreen: Sharki z Krakowa zginąć mu nie dadzą :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.