Skocz do zawartości
Nerwica.com

Deklaracja wiary lekarzy

Imipramina

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, argumentacja przeprowadzona tak konkretnie i rzeczowo, że dalsza ewentualna dyskusja dla mnie przebiegałaby wedle prawa Godwyna, pozostaje mi więc w tym miejscu pogratulować i życzyć sobie całkiem szczerze żeby więcej ludzi potrafiło tak wyłożyć swoje poglądy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiałbym się, gdyby nie fakt że pracowałem kiedyś jako wróżka, wiem więc doświadczalnie i z pierwszej ręki ilu ludzi w kraju wierzy we wróżby i jasnowidztwa.

gorzej jak zaczyna wierzyc prokuratura, powołujac na biegłego jasnowidza - a taki przypadek już wystapił. Czyli np opinia wróża deadera moze miec wpływ na wyroki sądowe... takie rzeczy tylko w Polsce i Burkina Faso :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiałbym się, gdyby nie fakt że pracowałem kiedyś jako wróżka, wiem więc doświadczalnie i z pierwszej ręki ilu ludzi w kraju wierzy we wróżby i jasnowidztwa.

gorzej jak zaczyna wierzyc prokuratura, powołujac na biegłego jasnowidza - a taki przypadek już wystapił. Czyli np opinia wróża deadera moze miec wpływ na wyroki sądowe... takie rzeczy tylko w Polsce i Burkina Faso :bezradny:

Jestę jasnowidzę xD

Powiedziałbym że dobra fucha, ale ja zbyt słabe sumienie miałem na tą robotę, jawnie brudny się czułem tak oszukując ludzi za kasę. Plus, nie dość że się tych idiotów nabierało, to jeszcze trzeba było im sprzedawać ładne kłamstwa, brr. Zabójcza kombinacja.

Plus, czy tylko ja od razu pomyślałem o "Raporcie mniejszości" ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciąłem owego demota do formy linka,może ktoś czasem ma za słaby żołądek i na takie cuda.

Co do deklaracji wiary,niech leczą za Bóg zapłać i tylko tych katoszołomów którzy chcą sie u takiego szarlatana,konowała czy jak to nazwać leczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może ktoś czasem ma za słaby żołądek i na takie cuda.

Może i racja 8)

Co do deklaracji wiary,niech leczą za Bóg zapłać i tylko tych katoszołomów którzy chcą sie u takiego szarlatana,konowała czy jak to nazwać leczyć.

Yup. Choć żal mi już na zapas tych klientów. Bo stanowili by ich głównie ci których stać tylko na Bóg zapłać. To znaczy że wyposażenie takiej lecznicy musiałoby być... dość surowe, powiedzmy.

Chociaż, co ja bredzę. Do tego by nie doszło. Za darmo nikt nie będzie pracował, lekarz tym bardziej, i słusznie, więc takie postawienie sprawy zmusiłoby do decyzji: zmieniam zawód, albo zostawiam wiarę w szafce przychodząc do roboty.

-- 14 lip 2014, 12:17 --

FUCK YEAH!!!

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/dzieci-chazana-kontrowersyjna-akcja-twojego-ruchu/r0xjx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi