Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, "public" w pociągu z hobbyturystą ? :D

:hide: Broń Boże

By osobista królowa chuci lucyfera się powoływała na Boga...

43020700.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trumna tyle razy uraziła moje resztki honoru i godnosci ze wolalbym siekierka sobie odrabac swoja amurzynskapałe niz miec kontakt public relations z nia nawet gdyby była ostatnia picza na swiecie i od tego by zalezało przetrwanie naszego gatunku :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze korona z głowy ci nie spadła nasza samozwancza krolowo chuci dla niewyzytych zaburzonych knurow, ze ciebie zaczepiałem na forum dla ogarnietych inaczej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, idiotów nie brakuje :lol:macieywwa, a nie posmiałabym się po prostu i w zasadzie co mnie to obchodzi mam swoje życie :yeah:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba co niektórym brakuje dziewczyny tylko do zwykłego ruchania, a nie po prostu konkretnej dziewczyny do mile wspólnie spędzonego czasu bez samego ruchania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, a co ja jestesm z innej planety badz galaktyki ???? zburz ten mur wokół serce który nas oddziela :P

ladywind, o jaka dowcipna :P pochwal sie gdzie ty wystapiłas :P i jak tam idzie rola swatki :P wygladam podobnie mam 190 wzrostu 110 kilo wagi ciemne kudły i zakola :P a no i bym zapomniał najwazniejszego wielkie serceee !!!! :P

Ja gdzie wystapiłam? a ja to w tv lokalnej tylko :P No rozmawiałam z koleżanką i musi to przemyslec jak cos dam Ci oczywiscie znac :D

Wielkie serce???? :( Chłopie wielkie serce to kardiomiopatia, oj nic nie dbasz o siebie, nic :nono::mrgreen:

-- 09 maja 2014, 22:21 --

Chyba co niektórym brakuje dziewczyny tylko do zwykłego ruchania, a nie po prostu konkretnej dziewczyny do mile wspólnie spędzonego czasu bez samego ruchania.

Ojj jakiś Ty romantyczny Haissem hehe

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haissem, oby miękko nie było też na dole przy tej konkretnej dziewczynie :lol:

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haissem, no więc pwodzenia :great: a jakaś już na oku jest ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi