Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

dream*, obawiam się, że ta ich inteligencja będzie mnie szachowała w kązdym punkcie czy też przerodzi sie w feminizm.

dlatego najlepiej szukać tych z wysoką inteligencją emocjonalną które nie traktują związku jak rozgrywki w której muszą wygrać i być lepsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, obawiam się, że ta ich inteligencja będzie mnie szachowała w kązdym punkcie czy też przerodzi sie w feminizm.

dlatego najlepiej szukać tych z wysoką inteligencją emocjonalną które nie traktują związku jak rozgrywki w której muszą wygrać i być lepsze :)

Ja mam b.niską inteligencje emocjonalną to odpadam, no ale prawie każdy depresanto- neurotyk ma niską inteligencje emocjonalną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

melduje się - nadal singiel :P

ojjj, pewnie nie długo :P

Ja mam b.niską inteligencje emocjonalną to odpadam, no ale prawie każdy depresanto- neurotyk ma niską inteligencje emocjonalną.

witam w klubie :) Też mam niskie EIQ :) ale to wszystko można wyćwiczyć, zmienić, podnieść itp itd. lub po prostu dojrzeć, pogrzebać traumy które nie pozwalają wchodzić w zdrowe relacje i tak dalej, i tak dalej... więc jest jeszcze dla nas nadzieja :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo zastanawiałem się czy dobić do waszego grona i zdecydowałem się - melduje się na pokładzie :P Niestety nie wrzucę zdjęcia na forum bo boje się, że trafie na kogoś znajomego :<

rX :) witaj :)

PS: ja zakładam, że nie ma się czego wstydzić :) No ale leczę tylko depresję a to choroba która ponoć dotyka 10% społeczeństwa więc nie jest aż takim tabu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, muszę zmienić avatar bo wszyscy myślą, że jestem laską... Jestem mężczyzną, a raczej dużym chłopcem ;) Singlem jestem od roku, po związku który pozwolił mi na chwilę uciec od stanów lękowych które niedawno wróciły a co do podobieństwa to oczywiście, że komplement.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, muszę zmienić avatar bo wszyscy myślą, że jestem laską... Jestem mężczyzną, a raczej dużym chłopcem ;)

no tak :) też dałam się nabrać, bo nick taki "bezosobowy" a avatar kobiecy :)

Singlem jestem od roku, po związku który pozwolił mi na chwilę uciec od stanów lękowych które niedawno wróciły

czyli to był dobry związek skoro na tyle bezpiecznie się w nim czułeś, że pożegnałeś stany lękowe. Cóż, mam nadzieję, że jeszcze Ci się przytrafi taka dobra kobietka przy której zapomnisz o lękach na dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie mówię źle o byłych, zawsze próbuje wspominać moje dwa poważne związki pozytywnie. Pewnie nie za szybko, że znajdzie jakaś potencjalna kandydatka bo z moim charakterem raczej ciężko jest mi kogoś znaleźć. Co studiujesz? Nie jestem z Warszawy ale studiuje tam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi