Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądam właśnie program o Koko. I mam jedno małe spostrzeżenie - myślę, że o wiele lepsze dla niej byłoby życie wśród innych goryli, a nie wyprowadzanie na spacer z łańcuchem na szyi, ubraną w jakiś czerwony kubraczek.

Ona jest przedmiotem doświadczeń w tym wszystkim, niczym więcej. I to w dodatku z czystych zachcianek ludzi, bo udomawianie goryli nie jest nam specjalnie potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... czyli zupełnie jak szachy :mrgreen:

Z tą różnicą, że grający w szachy nie uważają, że inni też grać koniecznie powinni ;)

I to upraszałoby się wegetarian :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, właśnie mam okropnego doła, ale ten mem na chwilę poprawił mi humor, dzięki :uklon:

Mam to samo, zawsze jak mąż wyjeżdża, to mi jakoś tak dziwnie psychicznie - nie mogę się na niczym skupić i czuję się psychicznie źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie, szachy i wegetarianizm to dwa filary zdrowego stylu życia.

ja dołączyłem również trzeci filar - suplementy diety, a mianowicie cynamon i ziemia okrzemkowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie, szachy i wegetarianizm to dwa filary zdrowego stylu życia.

ja dołączyłem również trzeci filar - suplementy diety, a mianowicie cynamon i ziemia okrzemkowa.

Co to jest??? :o

Trzy filary jak w UE... pamiętaj, mogą upaść :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest różnica między mną a wami - ja zjadam, a wy jesteście zjadani.

was jedzą robaki od środka, a ja zjadam ziemie okrzemkową, która niszczy bakterie i pasożyty.

jej mechanizm działania jest taki:

Jeśli powiększymy obraz ziemi okrzemkowej – 7000 razy – zobaczymy cylindry pełne dziur. Każdy z nich ma bardzo silny ładunek ujemny. Po spożyciu te miliony cylindrów przechodzą przez żołądek i przewód pokarmowy, przyciągają i pochłaniają grzyby, pierwotniaki, wirusy, endotoksyny, pestycydy, pozostałości leków, E. coli i metale ciężkie. Są one uwięzione wewnątrz cylindra i wydalone następnie z organizmu. Ponadto, jakiekolwiek większe pasożyty, które zdarzają się w żołądku lub przewodzie pokarmowym są zabijane przez ostre krawędzie ziemi okrzemkowej. Można to przyrównać do takiej maszyny czyszczącej, która przejeżdża przez nasze ciało i usuwa śmieci.

http://stressfree.pl/ziemia-okrzemkowa-korzysci-dla-zdrowia/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filarów to już od Lizbony nie ma ;)

You made my day... yyy... night :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

was jedzą robaki od środka, a ja zjadam ziemie okrzemkową, która niszczy bakterie i pasożyty.

jej mechanizm działania jest taki:

Jeśli powiększymy obraz ziemi okrzemkowej – 7000 razy – zobaczymy cylindry pełne dziur. Każdy z nich ma bardzo silny ładunek ujemny. Po spożyciu te miliony cylindrów przechodzą przez żołądek i przewód pokarmowy, przyciągają i pochłaniają grzyby, pierwotniaki, wirusy, endotoksyny, pestycydy, pozostałości leków, E. coli i metale ciężkie. Są one uwięzione wewnątrz cylindra i wydalone następnie z organizmu. Ponadto, jakiekolwiek większe pasożyty, które zdarzają się w żołądku lub przewodzie pokarmowym są zabijane przez ostre krawędzie ziemi okrzemkowej. Można to przyrównać do takiej maszyny czyszczącej, która przejeżdża przez nasze ciało i usuwa śmieci.

http://stressfree.pl/ziemia-okrzemkowa-korzysci-dla-zdrowia/

Ciekawe, czy dobre to :D :D :D

Ja kiedyś powiedziałam, że robię sobie weekend detoksu - jem tylko surowe warzywa i owoce całe 2 dni. Wytrzymałam do południa do soboty :D Mąż miał taki ubaw, że do dziś mi to przypomina :D

Oczywiście wcześniej przez dwa tygodnie gadałam o tym swoim detoksie, kupiłam multum warzyw i owoców, i o ile owoce były ok, o tyle same warzywa mnie pokonały :D

W końcu każdego zjedzą robaki, chyba że się skremuje 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filarów to już od Lizbony nie ma ;)

:

Ale pewne odrębności II i III zachowano :)

Oczywiście, że tak, w końcu taka np. WPZiB jest wyjątkowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że tak, w końcu taka np. WPZiB jest wyjątkowa ;)

Główkuję, co studiujesz, że znasz prawo UE :)

(to nie jest pytanie, rozumiem i szanuję to, że nie chcesz wszystkich o tym informować)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na wykładach dla pierwszego roku rzuca Konstytucją i uważa, że do niczego się ona nie nadaje.

Fragment: "Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej." - mowi sam za siebie :P

Znam też pana doktora, który uważa, że w Polsce należy wprowadzić monarchię,

Co w tym dziwnego ? Monarchista jak Korwin, Braun, Maciejewski, Michalkiewicz i wielu, wielu innych prawicowych polityków, działaczy spolecznych, publicystów.

Btw. Wiele attention whore przewinęło się przez to forum, ale takiej próżnej jak Ty suki, to ze świeca szukać :D Napisalbym, że naprawdę szczerze jebie nas, jak często musisz zmieniać kanape w swym gabinecie, ze pasek od zegarka z Omegi niewygodny, czy ze bryczesy z eko-skory akurat Cię w pizde uwierają ( :D ) (tu powszechniejszymi dylematami sa te pokoju "to be or not to be" lub czy leżeć i robić pod siebie, a moze jednak wstać i pójść do tego kibla :P) i nie wywróżywszy Ci wielkiego zrozumienia, zasugerowal, cobys już stad wykurwiala, podkresliwszy na odchodne, że jak władze obejmie w końcu front narodowo-wolnościowy, to zrobi taka lustracje, że wypierdoli ze stanowiska tego calego Twojego mezusia - sędziego, prokuratora, czy tam profesura (sorry, ale nie chce mi się doczytywac kim on to nie jest :P) z "bezpieczniackiego" nadania i skonczy się to Wasze eldorado :D ..., ale ze jestem w nienajgorszym humorze, to powiem Ci tylko, żebyś nauczyla się kurwa cytować (zaznaczysz kursorem właściwa tresc, po czym klikasz "cytuj"), bo juz mnie te ściany zbędnych linijek zaczynają podkurwiac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

refren, ale Ty masz pojecie o zwiazku jak z harlekina. :shock: Ja mam 90% kumpli facetow i kazdy oglada, a sa w zwiazkach po 10, 15 lat. Wychodzi na to ze nie szanuja kobiet i maja wywalone :mrgreen::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agusiaww, wyciągasz wniosek, że coś jest ok z tego, że wiele osób to robi i że pomimo tego nadal są w związku. To nie są zbyt silne argumenty przemawiające za nieszkodliwością :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi