Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myslę, ze kobiety potrafią się zakochać w brzydkim facecie, gdyż dajemy się oczarować charakterem, urokiem osobistym, elokwencją itp. faceta. Tak więc nie jest powiedziane, ze jak facet nieatrakcyjny to kobieta jest z nim dla kasy tylko.

Dokładnie Lucy :D Jako brzydal potwierdzam, charakter przede wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam chlopaka, w którym byłam zakochana i nie należał do najpiękniejszych i super zbudowanych. Imponowało mi w nim to, że był bardzo towarzyski, dobrze wychowany, i miał fajne poczucie humoru.

No właśnie, bo niekiedy uczucie przychodzi dopiero z czasem, kiedy pozna się bliżej charakter, osobowość, zainteresowania tej drugiej osoby. I wtedy najczęściej pojawia się ta prawdziwa miłość, oparta na znacznie ważniejszych czynnikach niż uroda, która nie dosyć, że jest pojęciem szalenie względnym, to jeszcze bezsprzecznie zmiennym i na dodatek przemijającym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noszila, Ale przecież taki charakter, osobowość i zainteresowania też zmienne, człowiek dojrzewa, rozwija się, pracuje nad sobą, uczy na błędach. Pokochasz kogoś dziś, a za parę lat to już zupełnie inna osoba, a ty może go kochasz, ale tego "z wczoraj". Albo on liczył, że upodobnisz się w miarę rozwoju do jego iluzji, do tego jak cię widzi...itp. Uroda...tu się zgodzę pojęcie szalenie względne, ale prawdziwa miłość też chyba ślepa nie jest, chyba nie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna_222 my tu się znamy też poza forum, poza tym:

ludzie-z-forum-t455-1344.html

Łaaaa! Nie wiedziałam, że jest tu taki temat ze zdjęciami :) wiecie co? Patrzę na te zdjęcia, na te twarze i jakoś tak fajnie na serduchu, że są tacy ludzie tutaj. Wspaniali jesteście :) i niech mi tu ktoś powie, że jest brzydal to dostanie po głowie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi