Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Zdradzę Wam sekret na poderwanie panny ale nikomu nie mówcie , okej ?

A wiec , namierzasz ofiarę na której widok macie namiot , podchodzicie , ciągniecie za włosy i zaciągasz do swojej jaskini karmisz ją i głaszczesz , a po pewnym czasie , ona się zakochuje i zaczyna gotować Ci obiadki , prać gacie i podawać piwo .

laski to lubią , zakocha się w Tobie od pierwszego wejrzenia .

Suche. I mało śmieszne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może coś u ciebie autorze z charakterem nie tak,czy jakieś zachowanie które płeć przeciwną odrzuca,może też sam masz zbyt specyficzne/za wysokie wymagania,albo po prostu jak dotąd nie spotkałeś takiej którą byś się zainteresował,pomyśl,albo napisz o sobie co więcej,tudzież przemyśl sytuacje,czy co powodowało że z potencjalnych relacji wyszedł wielki brązowy zawijas w kształcie ślimaczej skorupy.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja bardziej współczesna - stalkingujesz ofiarę,potem ogłuszasz ją dragami/pałką teleskopową/bejsbolem,zaciągasz za łeb do baraku,pokazujesz że jesteś samcem alfa dając w mordę bejsbolem lokalnym ćpunom - problem solved,u win.

O, taka wersja już bardziej mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jak wypuściłem hobbiego i mam wolną piwnicę to trumienka wskakujesz do niej :>

Hahahahahahahaha Rozwaliło mnie to. Czy na forum odbywa się dzisiaj piłkarski BRAZILIANO-KABARETON? :lol:

Ale OK no nie róbcie chłopakowi przykrości bo on się spytał poważnie a wy tu jaja robicie. :lol::P:P Nie gniewaj się na nas kolego ale czasem mimochodem popada się w taki rubaszny ton dyskusji, że banan sam się ciśnie na usta. :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja bardziej współczesna - stalkingujesz ofiarę,potem ogłuszasz ją dragami/pałką teleskopową/bejsbolem,zaciągasz za łeb do baraku,pokazujesz że jesteś samcem alfa dając w mordę bejsbolem lokalnym ćpunom - problem solved,u win.

O, taka wersja bardziej mi się podoba. Zwłaszcza fragment o obijaniu mordy ćpunom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety której mógłbym zaufać z którą mógłbym o wszystkim pogadać do której mógłbym się przytulić z którą mógłbym się spotykać w wolnych chwilach

to o mnie :105:

to na co czekasz?? bier się za niego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi