Skocz do zawartości
Nerwica.com

ott

Inga_beta

Rekomendowane odpowiedzi

Ploty nie ploty, ale z drugiej strony dobrze jest wiedzieć z kim się ma do czynienia. Zresztą niemało tu takich "kwiatków", na które trzeba uważać :pirate:

Ano właśnie, a tymbardziej na rottena. Też zdążyłam go troche poznac i chcialam wszelkie dziewczyny przestrzec przed tym użytkownikiem!!!

Jawnie bawi sie każdą poznaną przez forum dziewczyną i jej uczuciami i nagaduje na osoby które poznał wcześniej. Każda wg niego dziewczyna jest szmatą, a on sam twierdzi że jest dwulicowy i trzeba byc masochistą by sie z nim przyjaźnić. Ja na swoje nieszczescie spotkałam sie z tymze osobnikiem w ubieglym roku i po tym nieszczesnym spotkaniu obrobił mi dupe do kilku osob na forum mówiac o mnie nieprawdę.

Dlatego dziewczyny strzeżcie się :pirate:

A ty rooten jeśli bys tu czemus próbowal zaprzeczać, to dysponuje dowodami, co pisales o nas, dziewczynach :twisted: jak i to jak obrobiles dupe każdemu z kim sie spotkales podczas łodzkiego zlotu...

Brrr nienawidze takich szuji :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, rzucanie mięsem byłoby lepsze? :D Poza tym nie sądzę, żeby ktoś wyciągał to na forum, gdyby były to jedynie plotki. Jeżeli o mnie chodzi, to bardzo się cieszę, że takie sprawy wychodzą na jaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi