Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Co poniektórzy słoneczko mieli, u mnie nadal buro i nieprzyjemnie.

Z pracy wróciłam, odgrzałam obiad i ruszyłam w trasę. Jako że nie za bardzo coś porobię, bom przez wirusy sponiewierana, monsz w pracy, młody na wypadzie za miasto, tosz sama nie będę robić, c'nie? :P

W samochód i wio.

Mam ciut lepszą fazę, to trzeba sobie z lękami w torebce ruszyć poza strefę komfortu. Wybrałam się po jedzenie dla wróblasów i na "wąchactwo", bo z Plateczkową ostatnio rozmawiałyśmy o jednych perfumkach i chciałam zobaczyć, czy zaś można je powąchać. No i też pooglądać dodatki domkowe w związku z urządzeniem kącika młodego.

Nie żebym zaraz daleko pojechała, ale samiuśka, samochodem, poza swój rewir. :great:

W nagrodę kupiłam sobie suszonych wisienek do herbatki.

mirunia, No to się cieszę, że fotonki Ciebie oblazły. :smile: No zobaczymy co ten ząbek wymyśli... :bezradny: Może to tylko jakieś podrażnienie dziąsła i faktycznie przejdzie po smarowaniu i płukaniu.

Czuję się strasznie wymięta fizycznie i obolała, no ale co zrobić, kiedyś minie. :bezradny:

Miłego tygodnia Kochana!

cyklopka, Bardzo obiecująco zaczyna się to prezentować... :105:

Purpurowy, Musiałeś zachęcająco wyglądać, znaczy "na bogato", chyba każdego nie zaczepiają...

Ale czy to nie smutne, że takie dziewczęta ( zresztą nie tylko dziewczyny) nie mają innego pomysłu na zarobienie na ciuchy niż danie d..y? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy to nie smutne, że takie dziewczęta ( zresztą nie tylko dziewczyny) nie mają innego pomysłu na zarobienie na ciuchy niż danie d..y? :(

czytałem że pewien młody chińczyk oddał jedną nerkę za smartfona, także mi sie wydaje że wyjście zawsze jakieś jest :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, zapowiada się fajna chata, w ciepłych kolorach. Postępy są! :great:

A kuchnię masz połączoną z przedpokojem bez drzwi? Czy to jakaś wnęka? (1. zdjęcie)

kosmostrada, brawo Ty! Wyjazd udany, powrót też... a perfumki przyjemnie pachniały?

To już w tym tygodniu pracujesz? Myślałam, że masz jeszcze ten do urlopowania.

Może jutro będziesz miała słoneczko i fotony.

Jeansy tylko we wtorki od 13:00 do 15:00.

takie godziny przyjęć mają? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem że pewien młody chińczyk oddał jedną nerkę za smartfona, także mi sie wydaje że wyjście zawsze jakieś jest :D;)

neon, nie mow o nerkach, prosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano perfumków to się nawąchałam tyle, że już zabrakło miejsc na ręce do testowania :smile: , pomalowałam się szminką o dziwnym kolorze, pooglądałam i pomacałam ładne przedmioty w sklepach wnętrzarskich, przymierzyłam swetrzysko ( ale niestety po drogości), ot tak sobie spędziłam ze sobą czas w niewyszukany sposób. ;)

Mam dalej urlop, z przerwą na dzisiejszy dzień.

W prognozie na najbliższe dni niestety słońca niet. :roll:

neon, Idź zanim Cię sieknie.

Zeszło ze mnie powietrze i czuję się chora... Nie dziwota, w końcu jestem chora. :twisted: Chyba pójdę wcześniej spać, bo wczoraj zaległam dopiero o drugiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Przy wąchactwie maksimum mam sześć, a jak chcę się tak w zapach wgłębić i wiedzieć, czy przechodzi dalej, to poprzestaję na dwóch. A tak naprawdę, żeby ocenić zapach to muszę być sam na sam, bardzo blisko i to na dłużej. ;)

neon, Tia, tylko że Cię pobolewa, to ja już nie od dziś słyszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i to, i to, kupczenie własnym ciałem.

cyklopka, zapowiada się fajna chata, w ciepłych kolorach. Postępy są! :great:

A kuchnię masz połączoną z przedpokojem bez drzwi? Czy to jakaś wnęka? (1. zdjęcie)

Nie da się określić, gdzie się kończy kuchnia, a gdzie zaczyna przedpokój, dlatego zatuszuję ten problem wspólnym wzorem na podłodze i jednakim kolorem ścian. Może zasłonkę z koralików wmontuję :mhm: Mieszkanie nie obfituje w linie równoległe ani kąty proste :mrgreen:

Czuję się dobrze tylko w ciepłych kolorach, chłodne mnie dziwią, nudzą, nawet smucą. Tylko jako akcent mogą być.

Wprawdzie wybrałam beż przełamany zgaszonym różem, a wyszedł pudrowy róż rodem z domku dla lalek, ale pan Mirek mówi, że fajnie się komponuje z podłogą, obudziły się jakieś różowe nuty w tym jesionie :great:

Nie mam zdjęcia osiedlowych manuków, bo odleciały jak wyjęłam aparat, a było ich z 7, duże, czarne, jedwabiste, z wielkimi dziobami. Będę je oswajać w swoim czasie. Dziwne, że kumulują się na tamtym osiedlu, a na przykład w centrum miasta ich nie ma, może mają pamięć pokoleniową i opowiadają sobie jak mój śp. dziadziuś dawał im wielkie pajdy z mnóstwem smalcu, który mu został ze smażenia pączków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeansy tylko we wtorki od 13:00 do 15:00.

takie godziny przyjęć mają? :mrgreen:

Takie brzydkie żarty? :shock::lol:

He he, nie no, żartuję sobie. ;) Wtedy mam zajęcia gry na gitarze, to nie chcę wyglądać jak jakiś drech. :D

Kochani, wsiadam w PKS i wyjeżdżam do Peru. :papa:

Nie pytajcie dlaczego, wytłumaczenie tego jest bardzo trudne.

A na poważnie, byłem od 19:00 do 22:00 na takim czymś, że było dwóch jegomości, którzy wyjeżdżają co jakiś czas do Peru, organizują też wycieczki. Opowiadali o Peru, o miejscowej ludności, wierzeniach, rytuałach w których brali udział, grali na peruwiańskich instrumentach... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi