Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica to wrzuć fotkę jak masz :D

kosmostrada jeśli pracujesz w banku to rzeczywiście nie bardzo ale wakacje żądzą się swoimi prawami :D

misty-eyed chyba uważam, ze ból psychiczny jest trudniejszy do zniesienia niż fizyczny.

neon nie...to nie to samo co z gumy turbo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisałem się na 3 stycznia do tego lekarza do którego śmigałem w poradni leczenia uzależnień, tylko że w innym miejscu.

Dzisiaj już się czuję dobrze, ale to jest dramat, że człowiek przychodzi do lekarza, bo ma problemy ze spaniem, a po czterech dniach od wizyty praktycznie już sobie stryczek przygotowuje... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało widoczne miejsce to chyba dobre rozwiązanie, bo mi sie wydaje ze jak człowiek przekroczy jakis tam wiek to tautaż juz nie zdobi, a nawet szpeci. Pomślcie babcia z tautaże, :D

https://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/24-reasons-to-never-get-a-tattoo?utm_term=.ndkOx05nA#.dlwADZXzE

A tam, pitolisz.

Mnie się marzą tautaże od dawna, ale zrobię sobie dopiero wtedy, kiedy się będę czuła na prawdę niezależna. Tatuaż byłby dla mnie znakiem osiągnięcia czegoś w życiu. A na razie to w sumie same porażki w życiu osobistym, a sukcesy edukacyjne nie cieszą aż tak bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisałem się na 3 stycznia do tego lekarza do którego śmigałem w poradni leczenia uzależnień, tylko że w innym miejscu.

Dzisiaj już się czuję dobrze, ale to jest dramat, że człowiek przychodzi do lekarza, bo ma problemy ze spaniem, a po czterech dniach od wizyty praktycznie już sobie stryczek przygotowuje... :roll:

z lekami czasem jest ciężko niestety.. j

cyklopka, nieżle nawet wygląda, ale na piersi to mógł sobie najlepiej felgi od kamaza zaczepić eh troche obleśnie to wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, ło matko, nie wierzę...

salirka, nie pracowałam w banku, ale z równym zadęciem instytucja... :D

Purpurowy, grunt, że jest lepiej.

misty-eyed, hej Kochana, jak zwykle niewyspana... ;)

Carica Milica, jeszcze gadającą papugę na ramię dla kolorytu... :D

cyklopka, O nie nie, proszę mi tu nie używać ciężkiego kalibru słownego pt. porażka. W tej kwestii właściwszym się wydaje słowo - doświadczenia. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, czyli ma szczęście kocurek, zazna ciepła i miłości :brawo: Zapowiada się niezły zwierzyniec :mrgreen: Najtrudniejszy do oswojenia, jednak, jest ten dwunożny Stworek :mrgreen:

kosmostrada, tak to już ze mną jest ;) Ale dzielnie walczę dzisiaj, by nie zasnąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, no teraz to przesadziłaś koleżanko. Faceta tratujesz jak część swojego zoo? jak małpę albo coś w tym stylu? to jest normalnie rasizm. ŻĄDAM równouprawnienia mężczyzn!!!

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim. Szpital, dzień szósty

a siodmego dnia odpoczniesz?

witam spamową

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zamachu na uczestników jarmarku na Breitscheidplatz niedaleko dworca ZOO w dzielnicy Charlottenburg hospitalizowano łącznie 49 osób. 11 osób zginęło pod kołami rozpędzonej ciężarówki. 12. ofiarą śmiertelną jest Polak, którego ciało znaleziono w szoferce TIR-a. Według policji zginął on od kuli z broni małokalibrowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi