Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, Wstaniesz rano, zobaczysz. Przychylam się do rady Dryagana.

Postanowiłam trochę znów zaglądać do wątku powitalnego, zaniedbałam to. A jakoś sobie przypomniałam, że gdyby nie odzew na mój pierwszy post, ba i podpowiedź, żebym wbiła na Spamową, to by mnie tu z Wami nie było. A okrutnie mi na początku forum pomogło, zwłaszcza wtedy gdy z domu nie wychodziłam.

A tak mnie wzięło na wspominki. Nie wiem dlaczego. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłam trochę znów zaglądać do wątku powitalnego, zaniedbałam to. A jakoś sobie przypomniałam, że gdyby nie odzew na mój pierwszy post, ba i podpowiedź, żebym wbiła na Spamową, to by mnie tu z Wami nie było. A okrutnie mi na początku forum pomogło, zwłaszcza wtedy gdy z domu nie wychodziłam.

A tak mnie wzięło na wspominki. Nie wiem dlaczego. :bezradny:

A właśnie tak patrzę w dziale "powitania" najnowszy post "kosmostrada i tak się zdziwiłem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Ja u siebie obstawiałabym po 16tej, o tej godzinie zaczynałam mieć siłę coś wydukać, pierwsza połowa dnia była masakryczna.

Purpurowy, To pewnie dlatego, że to mój jedyny przejaw życia w necie... ;)

Inspiracji do męskich bransolek poszukałam, teraz parę stroniczek książki i śpik.

Życzę Wszystkim spokojnej nocki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja też nie mam takiej pamięci dobrej do swoich kont, wiem tylko, że pierwsze było w 2009 a kiedy kolejne i jeszcze kolejne? nawet mi się nie chce myśleć o tym... :blabla:

no z mojej strony to już spokojnej nocki za późno aby życzyć, w takim razie miłego dnia wszystkim wyspowiczom!!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Miłe Spamoludki!

U mnie tak drastyczna zmiana pogody, że puchówkę odwiesiłam i wyskoczyłam w płaszczyku i spódnicy... Mokro, buro.

No wiadomo, że mnie przydusiło, rozpisywać się nie będę nad swą koopiąstą kondycją. Może nie do końca rewelacyjnym pomysłem jest włożyć kozaka na obcasie przy słanianiu się na nogach, ale co tam, jak fiknąć to z fasonem. :pirate:

Póki co plan - wytrwać w robocie i nie zasnąć na biurku. A potem zobaczymy. W razie co czekają w chałupie dwie pożyczone książki i miękki koc. ;)

A co u Was słychać moi drodzy?

wieloraki, Heloł!

wiejskifilozof, Nie musisz liczyć, masz to napisane pod avkiem... ;)

Miłego dnia Wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No trochę się postawiłam na nogi robiąc się na Królówkę... Nie przystoi wtedy iść zgarbionym z nosem na kwintę. ;)

Tak, oby do 15tej, a potem może coś się wymyśli. Właśnie zadzwoniła siostra i przekazała mi kolejne marzenie pod choinkę siostrzenicy i może pójdę nabyć.

Trzymaj się Kochana!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Przykro mi Kochana... :( Mam taką samą sytuację z ojcem.

W weekend spadł mi telefon i rozpadł się, ale działa. Tylko go codziennie muszę teraz ładować. :roll: Dziwne.

Tak sobie myślę, że to globalne ocieplenie to jednak nie mit, tudzież idzie kolejna epoka lodowcowa, jeszcze się waham, która teoria do mnie bardziej przemawia. ;) W każdym razie coś jest na rzeczy i nie wiadomo, czy to po prostu naturalne cykliczne zmiany na Ziemi, czy może jednak należy się bać... :zonk:

Wietrzysko się zerwało, ale potuptam z psem i po ten prezent dla młodej. ( z katastroficznymi rozmyślaniami w głowie... ;) ). Może łeb mnie trochę przestanie boleć, jak go wywietrzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry/wieczór!!

tosia_j, witam. Przykro mi bardzo. Przez ponad rok opiekowałam się osobą z demencją /objawy bardzo podobne/, to był chyba najtrudniejszy czas w moim życiu.

Ja dzisiaj w ogóle nie spałam, więc wyobrażacie sobie w jakiej jestem formie. Czekam do nocy, nie kładę się...może będzie lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi