Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, Tule Cie goraco :************pamietaj ze tu jestesmy i nie poddawj sie! Wiem jak Ci ciezko bo mialoam takie stany tez. Juz modlilam sie o to zeby zejsc.Teraz biore solian bo czuje ze jakbym byla bez tego to juz tez mialabym depresje rozhulana przy tych rewelacjach od strony kregoslupa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kochana może jak mówi Mirunia, zadzwoń do doktora? Ja wiem, że Ci strasznie ciężko, ale dokładnie za tydzień będziesz pod opieką. Wytrzymaj! Małymi kroczkami - wytrzymam dzisiaj, jakoś dam radę. A jutro to samo - wytrzymam ten dzień... Ja tak robiłam, nawet rozbijałam dzień na godziny - wytrzymam do dwunastej, itd. Jeśli się uda, dzwoń do ludzi, rozmawiaj, żeby choć na chwilę z mroku się wyciągnąć. Tulam i trzymam za rękę!

Siedzem w pracy, robię swoje, boli mnie... Ot i tyle... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Mam nadzieję, że śpisz Kochana, może się udało... Jutro koniecznie spróbuj skontaktować się z lekarzem, niech kombinuje jak Ci pomóc. A może jutro lepiej się poczujesz? Bardzo Ci tego życzę.

Wstawiam Ci linka do telefonu zaufania w Poznaniu, żebyś w takiej chwili mogła z kimś pogadać o późnej porze, gdy może nie chcesz dzwonić do znajomych:

http://dik-poznan.cop.pl/index.php?page=telefon-zaufania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos wie oprocz purpurowego czemu masochistycznie pisze na watku i ryzykuję atakiem lęku

Prawdę powiedziawszy to Purpurowy też nie jest w stanie tego zrozumieć, ale już napisał Ci co o tym myśli.

Purpurowy, Ale w jakim sensie pazerny?

Miałem już nigdy nie pomagać pewnemu jegomościowi, gdyż rzeczy o które mnie prosi mógłby zrobić bez problemu sam przy odrobinie samodzielności i w ogóle śmieszy mnie że prosi mnie o pomoc przy tak łatwych sprawach. No ale odpowiednia kwota mnie przekonała. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :( , jakoś do października wytrzymasz, nie ma takiej opcji by szpital nie pomógł.

cyklopka, to jest chocobo, przerośnięty kurczak z serii final fanasy :D

WolfMan, motocykl mi się podoba :D

Dobrze wiedzieć, aczkolwiek wrzucam tu stwory z różnych uniwersów pod zbiorczą etykietą "manuk".

Płateczkowa, mięśnie można rozluźnić, ale ucisk na rdzeń nie brzmi wesoło.

Mam nadzieję, że Carica coś jutro wymyśli, generalnie w zagrożeniu życia muszą przyjąć.

Dzisiaj miałam lekcję, psychoterapię i zaś lekcję. Oczywiście żeby zdążyć na lekcję rano musiałam z nerwów nie spać do 5. Spałam od 5 do 7 i czuję się jak pług po grudniowej orce. Sesja była dłuższa niż zwykle i chyba pierwszy raz konkrety co robić, czego nie robić :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi