Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, cześć, dziewczynko!

Carica Milica, pisanie magisterki to głupi pomysł. Po pierwsze, jak mówi acherontia-styx, nie ma warunków, po drugie masz odpocząć psychicznie od magisterki! Bo ci herbatę wołową zaordynuję!

tosia_j, no lepsze dobre fluidy do makijażu niż słabe. A telepatycznie to możemy sobie, ja wiem, manuki przesyłać.

kosmostrada, torebunia! :105:

Widziałam w mej wcześniejszej wypowiedzi błąd, winno być, czasem kiedy ktoś do mnie pisze na komunikatorze, to również brakuje mi fantazji, żeby pociągnąć temat.

Byłam uiścić opłatę za kurs, umówić się z Panem na jazdę, nie zaczekałam na kolegę, a moglibyśmy iść kiedyś na Pepsi. W sumie mogę coś niezobowiązującego zaproponować jako starsza, większa i mądrzejsza :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagle siadła pogoda, poszłam odprowadzić moją mamę z psem i zaczęło nawet kropić. Oczywiście aż mnie dusi z tej zmiany, łeb pęka... No nie mogę tu mieszkać, te zmiany ciśnienia mnie wykańczają...

Myślałam iść do innego rosska, poszukać tej torebki na prezent dla mojej siostry ( u mnie była ostatnia), ale musiałam wrócić do domu bo ledwo dychałam. Ech...

Cieszę się Dziewczynki, że mój nabytek okazyjny Wam też się podoba! :great:

misty-eyed, Jutro mam dzwonić do lekarza, będą zapisy na wrzesień. W ogóle mam lekarski wrzesień - onkolog, ginekolog, gin.-endo., badanie krwi na to cholerne żelazo, czy dieta bezmięsna pomogła. Jeszcze przydałby się dentysta i okulista. Czuję się jakbym miała sto lat, cały mój kalendarz to terminy wizyt. :roll:

Kochana życzę Ci, żeby ta nocka była przespana!

mirunia, Też lubię rosskowe zakupy, choć nie lubię drenażu portfela na koniec miesiąca. :smile: No ale czym np. umyć głowę, no czym? ;)

Bardzo dobrze ostatnio brzmisz, co mnie bardzo cieszy. Tak jakbyś nie skupiała się na dolegliwościach, tylko energię przeznaczała na życie. :smile:

acherontia-styx, :papa: Troszkę sobie tam pozalegasz, no ale dasz radę, nie pierwszyzna dla Ciebie, a jak u Caricy liczymy na super efekt. Próbować trzeba wszystkiego.

Carica Milica, Piżamki z fantazją zazdraszczam, moja była pańciowata, ale fantazja to była ostatnia rzecz, której w owym czasie można się było u mnie spodziewać... ;)

tosia_j, Ja mam tylko jeden dobry fluid... ;)

Ḍryāgan, Witaj urlopowcu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałem, że jestem głodny to Pani co odebrała telefon w Pizzerii obiecała, że dostawca nie będzie przywiązywał wagi do przepisów drogowych byle dojechać na czas, więc jak w Poznaniu spotkacie jakiegoś szalonego dostawce pizzy na skuterze to jedzie do mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Zeby Ci na jedzenie zostało w tym poprawianiu humoru... :mrgreen: Na państwowy wikt idziesz jeszcze nie wiemy, kiedy... :D

Siarlek - mogę odetchnąć, nie mój rewir... ;)

O taką herbatkę zieloną sobie zaparzyłam właśnie. Pewnie znacie, takie kule, które się w kwiat rozwijają po zalaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kijem dostałeś???

No tak.

Łaziłem sobie po lesie, daaaaaaleko od jakichkolwiek zabudowań, w miejscu gdzie spotkanie drugiej osoby graniczy z cudem. Idę sobie i patrzę, stoi samochód zakopany w piachu a przy nim niewiasta. Pomyślałem sobie że pomogę jej wyjechać z tego piachu. No i podchodzę do niej, a ta wyciąga kija zza pleców i ŁUP mnie przez ryj. Ja do niej "o ch*j Ci chodzi, wypchnąć Cię chciałem" a ona do mnie "a bo pan jakoś tak dziwnie wygląda i myślałam że pan chce mi coś zrobić". :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, o kurcze to ci przygoda, no i co później było?Aż nie wiem co powiedzieć. Musiała się laska bać i to akurat trafiło na Ciebie bo kto inny by się napatoczył pewno też by dostał.

No wypchłem kobiecinę i mam nadzieję że już jej nie spotkam. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a ja mam znowu zajady po antybiotyku... i na głupie zajady wydałbym 43 zł ale wziołem jedną maść za 23 zł i mam nadzieję że pomoże. I lecz się tu na głupie zajady 43 złote bym wydał. I też zajady na gębie :smile:

Boli Cię jeszcze ta gęba czy trochę mniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Kochana, ja oczywiście żartowałam, nie robię takich rzeczy - wszystko planuję, omawiam, nie lubię być zaskakiwana i zaskakiwać innych, o nie :nono:

kosmostrada, uwielbiam kule, kupuję tutaj: http://www.smacznaherbata.pl/kwitnace/1/ Polecam herbaty Bio-active !

Carica Milica, tego życzymy Ci z całegooo serca Kochana :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Wpisz sobie herbata kwitnąca - do wyboru do koloru - czarne, zielone, białe... Nawet na allegro. W różnych cenach, z reguły 3-4 zeta za kulkę. Taki bajerek, ale z frajdą i smakiem. :smile: Jedna kulka to tak na ok. 3 filiżanki. Ja mam zielone.

Carica Milica, Też coś nie mam żadnych chciejstw ciuchowych w sieciówkach. :bezradny: Z reguły odstrasza mnie ostatnio jakość.

Purpurowy, Ojojoj... ;) Ale przygoda, wybaczysz, że się obśmiałam. :D

J3RZY62, Łykaj przede wszystkim probiotyki przy antybiolu. Zajady są też od niedoboru witamin i żelaza.

misty-eyed, Mi jakoś te wszystkie ceremoniały herbatowe, kawowe poprawiają humor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, witaj :D A gdzie byłeś, gdy Ciebie tutaj nie było?

J3RZY62, ja prawie wszystko kupuję w doz.pl, tani towar i przesyłka, przywożą do domu. Dla mnie to korzystna oferta, ponieważ ja co miesiąc kupuję mnóstwo różnych środków...leków recepturowych nie zamawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J3RZY62, Tak jak lubisz pić herbatę, ja dodaję kapkę miodu. Kwitnące mają niezwykłe różne smaki, cukier zabiłby je.

To dobrze, że się dowitaminizujesz.

misty-eyed, Dzięki za polecenie stronki, widzę że mają dobre ceny. Jak mi się kulki chińskie skończą, to mam nowe źródło. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi