Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :DCarica Milica, J3RZY62, :D

Nie będę narzekać na funkcjonowanie forum, bo szkoda słów :hide:

U mnie gorąco. Nie jestem tym zachwycona. Dzisiaj na dodatek, po nieprzespanej nocy-niestety nadal zdarza się to, nie czuję się najlepiej, ale by zagłuszyć sygnały płynące z organizmu, zabrałam się za krupnik i ciasto ze śliwkami...niedługo wyjmę z piekarnika.

Teraz odpoczywam, bo pojawiły się zawroty głowy...ale co tam, miną chyba.

Carica Milica, Kochana Dziewczynko, jaka Ty jesteś dzielna w tym wszystkim, naprawdę obserwuję Cię i podziwiam, nie wątpię, że pokonasz trudności i cel osiągniesz :yeah:

Do szpitala polecam klapki plastikowe i kilka par ciepłych skarpet. Szkoda kapci z futerkiem, bo zbiorą one wszystkie szpitalne świństewka...i raczej będą do wyrzucenia-wiem z autopsji.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, miło Cię widzieć :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, już jest-wymiana na jesienny klimat, mój ulubiony :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Ḍryāgan, normalnie to nie cenzuruję ludziom postów, ale ostatnio jest w narodzie tendencja do nieodmieniania liczebników przez rodzaje i bardzo mnie to martwi.

mirunia, misty-eyed, misty-eyed, J3RZY62, Purpurowy, dzień dobry :papa:

Lepię CV, słucham muzyki i ogłupiam się gierką na fb, gdzie się uprawia jakieś roślinki i kręci z nich desery :mrgreen:

Wypełniłam też parę kwestionariuszy i zgłosiłam się do paru badań naukowych dla dobra ludzkości :angel:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, No kilka godzin mi zejdzie,ale nowe akwarium jest z idealnie przezroczystego szkła Opitiwhite (zwykłe szkło ma lekki odcień zieleni w sobie) tak więc efekt końcowy jest kosmiczny ;)

Mój kudłaty pomocnik już mi się pląta między nogami :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana szwy nadal na miejscu , nie goje sie :bezradny: Rano bylam juz tak slaba ze mialam klopot z pojsciem do lazienki. W nocy sie bardzo poce ... a rana nadal taka jaka byla.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to było przykre doświadczenie... Dlaczego źle się goi?

Na pewno antybiotyk jest przyczyną osłabienia...poza tym denerwujesz się wszystkimi objawami, tym, że jesteś na zwolnieniu, itd...a to wszystko działa na Twoją niekorzyść. To kilka prostych rad na wzmocnienie: http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/zasady-zywienia/jak-wzmocnic-organizm-po-chorobie_36321.html

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, nie wiem czemu sie nie goi . to duza rana , spory zabieg bo mamw yciety kawalek kosci wraz z koncowka korzenia ... Mam dosc , wydalam kase na taxowe i wrocilam z niczym . Dziekuje Kochana :**********

tosia_j, no nie wiem , zgnije sobie chyba :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczornie!

Zjadłam obiadek i teraz sobie potrawię... :smile:

mirunia, Ano dzionek minął, popracowałam, potem korzystając z pogody polazłam z psem po tą paczkę. Tak ciepło, że musiałam się rozbierać po drodze, dawać odsapywać psu, łazić z nim do strumyka. Natuptałam się. :smile:

Kochana a może tak Wami miota od pogody? Wszak trochę dziwacznie jest, raz zimno, deszcz, za chwilę wraca lato... :bezradny: U Was skrajniej niż u mnie.

Mam nadzieję, że jutro już Ci to bujanie odpuści.

misty-eyed, Mniam, ciasto śliwkowe... :105: Zgadzam się, że to przedni sposób na lepszy nastrój! Grunt, że Ci się chce i masz siłę, tak sobie go poprawiać. :great:

cyklopka, W jakim segmencie chcesz być królikiem doświadczalnym? :105:

Carica Milica, Jak pisze Mirunia, kibicujemy Ci, więc chwal się każdą stroniczką. :smile:

Purpurowy, Rodzice są zapewne zachwyceni i wpadają spytać, co to za zespół tak cudnie gra... ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Platuś jak rozmawiałyśmy, masz trochę pod górkę. :( Ale to był bardzo poważny zabieg. Trzymam kciuki, żeby się goiło, może w sobotę uda się te szwy ściągnąć... :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, w sobote mam kolejna wizyte i planuja sciagnac szwy jesli sie da . Tak pytalam kazala tym zelem smarowac na noc , sprobuje dzis , moze sie nie otruje a moze dzieki temu nie zgnije :> :( Kochana ja dzis tez z zawrotami ., Moze u mnie to z oslabienia ale pogoda sie znow zmienia wiec moze masz z tego ? :******

kosmostrada, ja po prostu nic nie mam jak normalny czlowiek :why: Dzis tak denstystka stwierdzila z e normalny czlowiek to sie juz by ladnie goil ... No to na kilometry czuc zem nienormalna widzisz :lol::lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana no nasmarowalam ale niestety mam niby wysuszyc dziaslo , nie wiem jak to mozliwe bo jak wysuszam to za chwilke doslownie i tak jest mokre i nasmarowac zelem zeby nie splywal , moj splynal po okolo 5 minutach . Na dziasla jest pasta zasychajaca tez o tej samej nazwie ale przy szwach nie bardzo sie ona nadaje , niestety zel nie spelnia wcale swojego zadania bo tak jak na nim pisze jest on stricte do stosowania zewnetrznego na skore . Nie wygoje sie kuzwa i do swiat Bozego Narodzenia w tym tempie i z takim zasobem lekow.

Witajcie Wszyscy :********

Carica Milica, faktycznie sytuacja z e wspolokatorami nie bardzo mila ... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Witaj Slonce :******** U mnie upal juz ( w cieniu 29 stopni mam ) wiec tylko na szybko do sklepu podejde. Dostalam wlasnie chwile temu mega atak lęku ... No ale sie nie dziwie. Jeszcze dzis znajomy dal posta na fb ze zmarl jeden taki dalszy znajomy ktory fajnego bloga prowadzil. W sumie nie wiadomo na co zmarl. Jeszcze pare dn i temu wszystko bylo dobrze. Dobijaja mnie takie wiadomosci.

Slaba nadal jestem .

Carica Milica, tez bym poszukala innego miejsca zamieszkania.Szkoda tylko ze koszta wynajmu np kawalerki sa sporo drozsze niz pokoju w mieszkaniu bo jednak zupelnie inny komfort mieszkania bez durnych , obcych ludzi. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Rodzice są zapewne zachwyceni i wpadają spytać, co to za zespół tak cudnie gra... ;)

Zazwyczaj pytają "czy jego coś boli?" nawet jak śpiewa kobieta. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi