Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A na poważnie, to niech sobie zrobią to gdzieś w szczerym polu, gdzie nikomu to nie będzie przeszkadzać, a nie w środku wielkiego miasta, gdzie tylko utrudniają życie mieszkańcom, organizując imprezę, która (koniec końców) nie przynosi nikomu żadnych korzyści, oprócz korzyści propagandowych i kasy dla organizatora.

siłą tychmlodych tam zganiają? co za brak tolerancji dober

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no mówie Ci :mrgreen:

a żyjemy...ja mam teraz zielony urlop...bo bym się wykonczyla w robocie:)

Ale juz mam nagrana następną...i to w zaciszu domowym...

A Ty jak tam?

Kiedy w koncu wpadasz... bo kupiłam Ci odżywke do włosów i nie chce zeby sie przeterminowała :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, zapraszam do Poznania. Wiecznie rozryte drogi, Kaponiere to nie wiem który rok już robią i końca nie widać. Tramwaje i autobusy średnio co 2 tyg zmieniają trasy bo remonty.

A Kraków będzie spraliżowany tylko tydzień ;)

Kraków jest sparaliżowany zawsze... a teraz przez tydzień będzie apogeum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, póki co do września siedzieć będę tu, więc może jesienią uda mi się w końcu wpaść. Ale póki co nic nie obiecuję, bo nie wiem ile wolnego czasu będę miał.

Carica Milica, kodowanie spoko rzecz. W końcu jakaś dziedzina wiedzy, w której wszystko jest logiczne i do wszystkiego można dojść. Żałuje tylko, że tak późno się za to na poważnie zabrałem. No ale cóż, mądry Placek po szkodzie :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, a myslisz ze u mnie jest inaczej? Krakow jak pisze Sigrun ma wiecznie tez remonty teraz tez byly juz od kilku miesiecy wlasnie pod SDM .

Sigrun, :******** Hey Kochana , widze ze dobre zmiany u Was i sie ciesze :)

na_leśnik, :papa::papa:

kosmostrada powiedzialam wlasnie P ze jak wybuchne razem z pielgrzymami to dopiero beda hece :pirate::pirate::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, dzisiaj już zdążyłam wyrazić chęć zostania gwiazdą disco polo

Teksty będziesz pisać sama? ;)

Wiesz, w konkursie talentów śpiewa się covery. Potem się zobaczy.

Jeden tekst już napisałam ale to dla wokalisty-faceta: aj-lof-cie-na-plarzy-tekst-do-piosenki-disco-polo-t51630.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłam zamontować koraliki między przedpokojem a kuchnią. Ściany będą w ciepłym odcieniu jasnego beżu, a dodatki w żywych, jednolitych kolorach.

http://emako.pl/product-pol-6864-Zaslona-bambusowa-Kurtyna-90x200-cm-WENKO.html

Kurtyna jest bardziej w klimacie Twin Peaks, zachód słońca bardziej w klimacie podróży i planet :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siłą tychmlodych tam zganiają? co za brak tolerancji dober

Siłą nie, ale jaką korzyść mają młodzi z pojawienia się tam? Wiadomo, podróż to fajna sprawa, ale pojechać można też zupełnie gdzie indziej.

Z resztą są i tacy co potrafią siłą zagonić, na przykład moja ciotka co każdą swoją córkę przed maturą goniła na pielgrzymkę.

Z resztą też nie bardzo rozumiem, dlaczego wyznający inną wiarę niż katolicką, lub też żadną, mieszkańcy Krakowa muszą cierpieć i mieć utrudnione życie, tylko dlatego że katolicy organizują sobie zjazd?

Tak jak pisałem: niech sobie organizują, ale w miejscu gdzie nie będą nikomu przeszkadzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi