Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mirunia - Gdzie jesteś niedzielnie?

Piekę placek niedzielny! :D Właśnie sobie usiadłam i Was czytam, strasznie się rozpisaliście dzisiaj! ;)

Dzień dobry Wszystkim! :papa::papa::papa:

A u mnie dzisiaj bywało słoneczko, czasami łypnie i znowu się chowa. Byłam na spacerze po skwerku, w drodze powrotnej kupiłam składniki na placek, bo mnie coś naszło na pieczenie (rzadko to czynię) ;)

kosmostrada, miałam taką samoistną awarię lodówki chyba latem. Odmroziłam, wymyłam i ponownie włączyłam - ruszyła. A do odmrożenia takiego dużego gluta lodu, to wkładam garnek z gorącą wodą i zamykam. Szybciej się odmraża, (wiem, ponoć nie wolno tak robić), nie miałam cierpliwości, żeby czekać w nieskończoność, jak artykuły z zamrażarki wsadziłam do wanny (tam było najchłodniej ;) ), żeby nie rozmarzły.

kryty_k, trzymam za łapkę i tulam mocno... nie daj się, spróbuj być silna i przetrwać ten zły czas!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hej Kochana! To się rozpieszczasz dzisiaj! :smile: Smacznego ciasta! Jakie upiekłaś?

Wyrzuciłam zawartośc zamrażarki, bo nie wiedziałam od kiedy nie działa, wolałam nie ryzykowac... :bezradny:

Suszarką robiłam, niby też nie wolno... Ale nic, trzyma kamulec lodowy.

U mnie od świtu się nie zmieniło - ciemnośc paskudna...

Infinity, Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Udało się przebiec urodzinowy dystans? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, żartowałam, ale polecam Słowenię. Ładny kraj. :)

Możliwości finansowe pozwalają mi co najwyżej na Białoruś. Do granicy rowerem, później hełm po ojcu na łeb i przepłynę pontonem przez Bug, licząc że mnie straż graniczna nie ustrzeli. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zwykłą babkę piaskową z kakaem, taką łaciatą - będzie do kawki, herbatki, nawet do pracy na II śniadanie. ;)

Zjadłam właśnie obiad, ogarnęłam kuchnię i podziwiam słoneczko za oknem.

Carica Milica, byłam w Bośni i Chorwacji - cudowne wakacje dwukrotnie. A wybrzeże Chorwacji z wysepkami mam przed oczami - bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi