Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, od godziny sypie u mnie śnieg! Zaczyna się robić pięknie zimowo. :D Już wiem, skąd ten ból głowy, bo chmurzyska niziutko, śniegowe.

kosmostrada, hej Kochana, nareszcie i Ty masz zimę i upragniony śnieg! :D Szkoda, że za parę dni zniknie, jak zacznie lać deszcz i będzie na plusie. :(:shock: Też rano byłam do kitu i musiałam się jakoś pozbierać... taki dzień.

Zimowa grochówa jest cymes! Ja już mam gar barszczu, wyszedł pyszny, taki słodko-kwaśny, dałam sporo też kopru i natki, teraz się przegryza i niedługo łapię za łyżkę. Będę go miała chyba na tydzień :mrgreen: po co mi taki gar? :shock:

Łoj, szkoda tej słoninki... a to złodziejki wrony! :D U mnie wisi, ale nie było dzisiaj sikorek, chyba zbyt pochmurno i też ich głowa boli. ;)

Kocyk fajny prezent, no cóż Ciocia obiecała. ;)

Sigrun, hej! To masz ogródek w domu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada Hey Kobietki :**********

Ja juz w pracy siedze , za godzine do domu . U mnie dzis strasznie sypal snieg ale od jakiegos czasu topnieje i zrobilo sie plus 3..

U dentystki nawet ok , troche mnie potyrpalo ale bylo pozniej w miare. Zabek do zaplombowania za dwa tygodnie.Wprawdzie ta pani dentystka nie jest taka mila jak moja byla no ale trudno , zobaczy czy dobrzez eby robi , oby.

mirunia o zupka pyszna , bardzo lubie taki barszcz! :105: Moze mozna goz amrozic jak tak duzo wyszlo?

kosmostrada moze na ta zmiane pogodowa masz dzis gorsze samopoczucie????Jakiz to kocyk kupowalas???/

Sigrun, Hey Pieknoto :******** Ales wczoraj pysznosci zajadala !

Wracam do papierkow , i zjem zupe krem bo sobie po drodze kupilam taka z marwita za 5 zl :) Krem z brokula zserem plesniowym .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mirunia, Tak, to chyba na pogodę ta lichość, bo nagłe ocieplenie i te chmurzyska czarne...

platek rozy, :papa: No grunt, żeby dobrym fachowcem była. Ale przetrwałaś i to najważniejsze.

Kocyk taki wielki pluszowy, czerwony... :shock: Chyba za Mikołaja będzie mogła się przebierać. ;)

mirunia, Oj zjadłabym taki barszczyk. :105: Jak mówi Plateczkowa, może zamrozić?

No faktycznie nie ma dziś małych ptaszków.

Chciałam podkarmić wrony skrawkami z kurczaka, to mewy je przepędziły i wszystko wyżarły. Nie lubię mew. :evil:

Sigrun, Jest premia, będzie rozpieszczenie! ;) Osz nie mam kiedy do lidla podjechać, a żadnych ziółek świeżych już nie mam.

Ḍryāgan, Spamowa była z rana ignorowana, a nie Ty, przecież nikogo nie było. ;)

A Arizona Dream - super film, choć nie wiem, jak dziś bym go odebrała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, jaką książkę kupiłeś?

Kurs gry na gitarze. Wiem że takich kursów za darmo na internecie jest milion, albo i więcej, ale włączony komputer mnie rozprasza i nie mogę się skupić na nauce, tylko cały czas sprawdzam co kto gdzie napisał i wolę mieć taki kurs w wersji książkowej. Z resztą i tak za dużo siedzę przed komputerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi