Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam chrupki z ciecierzycy, jestem już hipsterem czy jeszcze nie? Nie chcę być hipsterem. Ale przesolone jak nie przymierzając sam sk#^*%syn. Byłam w Almie po kawusię, bo mi koleżanki z pracy wypiły.

Już mi mniej smutno niż wczoraj :105:

Żałuję, że nie poszłam na wagary, bo stwierdzam, że pan od chemii jednakowoż idiotą jest. Najpierw nie tłumaczy. potem wrzeszczy, klnie, i na końcu sam nie wie o co mu chodzi. Próbował zrobić wykres z wyników wpisanych nie po kolei, część wyników to była czysta substancja, część roztwór, a część rozcieńczenie. To nie miało prawa wyjść. W tej chwili chłodzę piwo, puszczam Gloryhammer i odpalam excela, zaraz się okaże, czy ten wykres da się zrobić jeśli się nie jest idiotą. Nic tak nie uspokaja, jak dobra łamigłówka 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry wieczór. ;)

Purpurowy, co tam się stało?

Cześć.

Mógłbyś się wypowiedzieć na temat owego wynalazku http://allegro.pl/mxq-android-4-4-smart-tv-box-4x1-5ghz-kodi-8gb-i5789273242.html ? Sądząc po cenie, to cudów nie będzie, ale ze swojego Trinitrona i tak Full HD w 3D i dolby stereo surround nie wycisnę, więc myślę że takie cuś by mi wystarczyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie bawiłem się takimi wynalazkami ale raczej powinno Ci wystarczyć. Z tego co widzę to będziesz musiał gdzieś kabel kupić do tego wejścia AV bo dają tylko HDMI ale to jeszcze zobaczysz jak dostaniesz paczkę. :P

Dzięki wielkie. Znalazłem taki sam na allegro, ale 4zł drożej i już z kablem AV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi