Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, mnie sie robi stan zapalny gdzies tam pod kanalem chyba i podbiega ropa... Takie dziadostwo , z tamtymi mialam identycznie. Ciotka moja miala tak samo z kilkoma zebami .... :hide:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, nie usune bo to jedynka , ma mi go zrobic:D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ja moje gorne tak wyleczylam po roku .... Ta jest dolna i chyba to samo mnie czeka niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, mysle ze to wina moich zebow bo z dwoma innymi tez leczonymi kanalowo ale iles lat temu --- mialam podobnie. taki urok zebow , mam to rodzinne niestety :bezradny:

cyklopka, hmmmm a ktores z dzieci w szkole chorowalo na ospe czy odre? Bo moze to to . A moze wysypka a stan podgoraczkowy niezalezny od niej...

Ktoś chorował, ale nie wiem na co, bo pani od świetlicy zapomniała, chyba odra albo szkarlatyna.

Muszę w godzinę wymyślić, czy się zwalniać jutro :bezradny:

Jako dorosła dużo gorzej znoszę temperaturę, dla mnie 37,4 to uż jak 38 w dzieciństwie :zonk:

Ech, biedna jesteś z tym zębem :hide:

Davin, filip133, jak załatwicie mi zwolnienie, zastępstwo i laurkę to mogę 8)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, tak robila , w sobote tez robila i niestety sie okazalo ze tam cos pod kanalem jest i roziwercala mi caly kanal zaplombowany ... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, kurcze nie wiem co Ci poradzic . Moze to jakis wirus sie zaczyna alboz aziebienie? Miekoniecznie szkarlatyna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, moze faktycznie na pomoc weekendowa pojedz , niech lookna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie lubię o tej porze roku, w jesiennych ciemnościach wychodzić z domu (chyba, że muszę) a teraz już ok. 16 robi się zmrok, więc od jutra po pracy szybkie zakupy i do chałupy. :bezradny: Od teraz do stycznia to okres, którego nie znoszę. :time:

cyklopka, ja bym poszła na jakiś dyżur do lekarza pokazać się, może to jednak jakaś alergia pokarmowa. A wysypkę musi zobaczyć lekarz, by odróżnić odrę/ospę od alergii. Do tego i ból brzucha.... trzymam kciuki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ale tego zeba to ja lecze od maja ... Poprzednie dwa po okolo roku tak leczylam tez ale u innych dentystow , taki urok :bezradny: Mnostwo razy lekartwa , plukania , czyszczenia a moje kanaly robia co chca . :evil: dziady wstretne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mam to samo niestety. Cemnosci nie znosze i dziala na mnie depresyjnie bardzo.

mam w tym tygodniu milion badan do szpitala ... to juz za dwa tygodnie. Bedziecie do mnie pisac? :zonk::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, to ja mam zeby zlosliwe :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, idę do doktora :roll:

Ale ja od dziecka tak mam, że zawsze niedziela wieczór albo w święto :hide:

Obejrzałam "Twarz", wybrałam sobie kilka kolejnych piosenek na wesele. Plusy gorączki są takie, że nie muszę pić, bo już mam fazę :uklon:

[videoyoutube=Gf1WT8VEZxk][/videoyoutube]

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór. Poszukuję osoby, najlepiej z Warszawy (bo bliżej mnie to nikt nie mieszka) która zobowiązała by się palnąć mnie w łeb tak mocno żeby mi się zapadki w mózgu poprzestawiały. Może to coś pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, napisz co i jak , trzymam kciukiz eby to byla zwykla wysypka !!

tosia_j, ano tutaj mozecie pisac ---internet do szpitala zabieram ,a Ci co mam do nich telefon moga eski slac i bonsai obiecal zadzwonic , wiec mozliwoscci jest kilka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojojoj ale dziś chorobowo na Spamowej, cały wachlarz dolegliwości - oprócz bólu zęba, jeszcze wysypka nieznanej maści, przeziębienie... Dziewczynki trzymajcie się!

cyklopka, Czekamy na diagnozę i werdykt - masz od jutra "urlop", czy nie...

tosia_j, Hej Tosiu! Dawno Cię nie było, odzywaj się częściej!

platek rozy, Kochana raczej nie podłączą Cię jak Acherontii do kabelków na stałe , więc będziesz mogła nam na goraco relacjonowac swój pobyt w szpitalu. :D A my będziemy trzymac kciukasy.

Purpurowy, Coś przeskrobałeś, czy to taka refleksja ogólna? ;)

Właśnie pożeram muffinkę ( jedyne co da się upiec w tym cholernym piekarniku) , popijam herbatką z pigwą i zastanawiam się co tu porobic. Spłodziłam parę kartek backgroundów do mojego pomysłu. :yeah: Zła trochę jestem, bo mam mały wybór farbek, młody pożyczył moją paletę na plastykę i nie przyniósł ze szkoły.

Chciałam Wam pokazac, czym się zajmowałam cały dzień, ale fotki są marne z telefonu, nie oddają ani kolorów, ani struktury. :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale wrzuc nawet takie bo ja jestem bardzo , bardzo ciekawa :uklon::uklon::uklon::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :papa: cały dzionek tworzyłaś, ja cały dzionek czekałam, żeby zobaczyć dzieło i CO? Nie zobaczymy??? :why::why::why:

Ja się czaję na zrobienie takich obrazków na liściach jakie pokazywała Płateczkowa, jak będę jutro wracała od lekarza, to zrobię sobie wycieczkę po liście (chyba).

Płatek , będziemy pisać i odzywać się do Ciebie, no bo jak inaczej? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi