Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkanie na herbatce zaliczone. :yeah: Akurat jak się zbierałyśmy do chałupy, to zaszło słońce. Chyba chluśnie, nie dziwota, że głowa boli.

Idę robic obiad, dziś wątróbka, co jakiś czas trzeba dostarczyc porcję żelaza!

A gdzie reszta naszych dziewcząt ze Spamowej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, dzisiaj wczorajszy obiad zrobiony przez zołze. :mrgreen: Ja zacznę szaleć jak już ładny topinambur będzie. Liczyłem na grzyby ale po ostatnim spacerze po lesie uważam że ich nie będzie. :bezradny:

Davin, no masz jakąś niewidzialną moc odstraszania spamujących kobiet. :>

Podobno miałem już łatkę kobieciarza na forum. :mhm: Może dlatego mnie teraz wszystkie unikają. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:********

Wrocilam z godzine temu od pani z aktywizacji zawodowej . Wypelnilam milion papierkow , mialam spotkanie z doradca zawodowym odnosnie testu na to profiolowanie w UP. Niestety przez to ze dostane je dopiero w pon , zaczne wszytsko od pazdizernika bo warsztaty szkoleniowe sa organizowane raz w miesiacu i o ile bym profilowanie juz miala moglabym dolaczyc od wczoraj tak niestety od przyszlego tygodnia juz nie moge bo to ejst za pozno i to juz polowa szkolen...

Po spotkaniu z pania od aktywizacji , poszlam sobie do ciuszkolandu ale nie wyszperalam nic , pozniej na zupe krem z dyni z czosnkowymi grzankami bo tam obok Mops maja fajna niedroga knajpke z jedzonkiem , nastepnie do tramwaju i przyjechalam na osiedle gdzie zaliczylam jeszcze biblioteke , zakupy i wreszcie dom.

Bola mnie stawy biodrowe z tego chodzenia , nastroj tez nijaki , ale dostalam dzis pochwale od pani kasi z aktywizacji ze brne do przodu i wszystko ogarniam ladnie.

I tyle.Markotna jestem , marudna i nijaka.

kosmostrada suoer ze spotkanie udane :******** co na weekend planujesz? Jak psiaczek sie czuje?

Chyba jakis wirus wsrod pieskow panuje bo koelzanki Filipek wyladowal u weta z angina .. tez sie dusil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pragnę tylko zauważyć, że padło już sakramentalne pytanie (gdzie, do cholery, mieszka Zosia_89?) i chyba nie doczekaliśmy się odpowiedzi. Zatem to całe nęcenie jedzeniem jest tylko rozjuszaniem naszych pustych żołądków! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, hey:) jazda sie zacznie jak na te warsztaty pojde , tam jest grupa 30 osob :shock: to juz widze jak tam bede sie czula , uprzedzialm ze jak mi bedze zle to bede im spacerowac i tyle , i maja sie na mnie nie gapic , bo ja ejstem chora umyslowo wiec chodzenie mi sie nalezy i juz! :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi