Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jeden kolega poleciał w kosmos,kolego bonzaj,ostrzeżenie słowne.

Trudno! ;) Najwyżej złożę się na ołtarzu forumowego życia, zachowując jednocześnie wierność humanistycznym wartościom, stojącym w kontrze do rynsztokowych myśli i knajackiego sposobu ich wyrażania. Kim bylibyśmy, nie hołdując codziennie swoim ideałom! :roll:

Tymczasem odpoczywam smacznie po obiedzie, przygotowując się jednocześnie do wzmożonego wysiłku, gdyż praca czeka. :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ponownie!

Mam chwilkę przerwy , bo monsz zaanektował drabinę do malowania sufitu. Kochani, jak to było kiedyś, że leciałam z wałkiem pomieszczenie za pomieszczeniem z przerwą na kawkę? :shock: Męczę się teraz strasznie, a i ramienia nadwyrężyć nie mogę. Spocona, z jęzorem do pasa i bólem w różnych częściach ciała.

Czytałam , że Arhol mi jakiegoś nieproszonego gościa na orbitę wysłał... :twisted:

amelia83, Młody od wczoraj w domu się panoszy... ;)

Dziewczynki dzielnie widzę dziś dajecie radę mimo zawrotów, jesteście wielkie! :great:

Slinka mi leci na wasze obiadki, ja dziś nic nie zrobię, nie wiem, co będziemy jedli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, Hey:******* czemu sie nie pokazywales ostatnio? :nono::nono:

Cześć :smile: Nie miałem, szczerze powiedziawszy, nastroju na zbyt dużo kontaktów z światem zewnętrznym. Co słychać u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ;)

wróciłam od dentysty :yeah: teraz 3 tyg spokoju i znowu 2 następne wizyty :P przy okazji w ramach nagrody wstąpiłam do rossmana po lakier do paznokci :mrgreen:

platek rozy, ale pyszności miałaś na obiad :105: u mnie dziś żurek :P

tosia_j, no chyba wstawił swoje zdjęcie świadomie jako avatar, trzeba było myśleć zawczasu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi