Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

emilk, Wolfx, amelia83, tosia_j, witajcie :******

amelia83, i wlasnie o to chodzi ze jak jeden lekarz nie pomaga juz to idziemy skonsultowac do innego, trzymam kciuki :great: zeby bylo dobrze!

Umieramz goraca , zaraz zjem obiad , wczesniej dzis no ale pozniej mnie nie ma bo bede wedrowala w tym upale , zainstalowalam sobie aplikacje liczaca kroki :D bede widziala ile spalilam kalorii . Obym tylko ja sie nie spalila :mhm::mhm:

Wzielam hydre takze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwonię i dzwonię, w miejscu gdzie najbardziej mi zależy nikt nie odbiera

w 2 innych miejscah odległe teraminy są

będę próbować się dodzwonić...

siedzimy z Kicią, Kicia spi mi na kolanach moja słodziutka,:))

mam nową diagnozę

wcześniej zaburzenie schizoafektywne, Chad i od niedawna borderline :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O...ile osob przyszlo ;)

Amelia zapomnialam o twojej Kici

tak emilk

Tosia Ty tez jestes spoko kobitka ;) mimo ze mnie troche pogryzlas wczoraj :P rozumiem Cie,wiem co to znaczy panika,lęk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A właśnie, jak podchodzicie do tych wszystkich diagnoz? Wychodzi na to, że można je dodawać w nieskończoność i ładować się w kolejne leki. Rozumiem sytuację, w której ktoś przebywa dłuższy czas w szpitalu i jest pod obserwacją. Wtedy diagnoza jest bardziej wiarygodna, ale często zastanawia mnie łatwość, z jaką lekarze po 30-45 minutach kontaktu z pacjentem wpisują efkę i luz. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ja mam diagnoze po testach psychologicznych wypisana , mialam je dwa razy , raz w 2010 i teraz mialam dokladniejsze i wyszlo ze mam problemy z pamiecia , mam rewelacyjna pamiec jesli chodzi o slowo pisane --- ponad przecietna dosc wysoko a ze sluchu ponizej przecietnej sporo ... I z poczatku mialam wpisany po testach w 2010 border ale teraz Psycholog kliniczny ktora mi testy robila nie jest do konca przekonana do tego bordera ale go nie wykluczyla ostatecznie , natmiast mam zaburzenia depresyjno lękowe plus agorafobia i ataki paniki i border pod zapytaniem.

emilk, wiesz ja juz choruje dosc dlugo , musialam ja zaakceptowac zeby lepiej zaczac sie czuc i nie sszarpac z tym dziadostwem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi