Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

PannaNatalia, co za baba jędzowata...

dzień dobry, bo chyba się dziś nie witałam z Wami

ja byłam na herbatce, ale kiepsko się czuje, chodze, ziewam, chyba małego kawulca sobie walnę

-- 03 lut 2015, 14:17 --

moja psychiatra do której chodziłam kilka lat temu prywatnie oznajmiła mi ze ona przy mnie też depresji dostanie i z łaską wypisała receptę

przestałam do niej chodzić

-- 03 lut 2015, 14:29 --

ja niekomfortowo i lękowo czuje się jak jestem wśród więcej niż 3 osob, kiedyś tak nie miałam

tez ktoś z Was tak ma? :-|:oops::?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey :********

Ja dzis mialam pania z Mops na wizytacji , przy okazji sie dowiedzialamz e Panstwo mnie utrzymywac nie bedzie (dostaje az 390 zl) bo jestem za mloda i mam isc do pracy. Musialam założyć dziennik aktywnosci zawodowej czyli mam szukiac pracy za wszelka cene i jakiejkolwiek.jakbym tego nie robila. Caly listopad i grudzien latalam po rozmowach i wysylalam milion cv z czego po stresach znow jestem w czarnej dupie jesli idzie o depreche. mam sie meldoowac z tym dziennnikiem u nich raz na tydzien .Dostalam takich nerwow i lękow jak uslyszalam ze mnie "Panstwo nie bedzie utrzymywalo " ze nie moglam nawet slowa napisac , rece mi lataly , w oczach ciemnosc ... puls dudnil w uszach.Nic to ze dziecka pilnuje , to nie praca bo nie mam umowy . Nie wiem gdzie mi ta umowe dadza jak na wszelkich rozmowach dawac chcieli smieciowki.

Jakbym byla smieciem , tyle lat [pracowalam i skladki placilam a teraz jak czlowiek chory nie dosc ze Zus mnie wychujal za przeproszeniem to z Mops pijak dostanie pomoc (znam takie przypadki i to nie malo bo nawet w moim bloku jeden taki menel mieszka ktory dostaje 550 z l i jeszcze bony jedzeniowe) i jemu zadnych dzienniczkow nie zakladaja. nic tylko sobie odstrzelic glowe bo przeciez w tym kraju nie mozesz byc chory bo wtedy sie nadajesz tylko do gazu i na utylizacje!

Mam dosc.

mam tak serdecznie dosc ze juz wkurwa zlapalam i teraz dla odmiany klne ale prznajmniej we wkurwie jest sila bo w lękach i dolach tylko niemoznosc dzialania.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi