Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, tak kochana, męża też najlepiej kocem nakryc, ale tak żeby głowy nie było widac, ewentualnie poddusic poduszką... :mrgreen:

Ja z kotami to doświadczenia nie mam, mój pies to chętnie pod kocem, czy kołdrą rezyduje zimą. Najgorsze jak w nocy trąca, żeby go pod kołdrę wpuścic, człowiek znów zaśnie ( a chwilę to trwa, bo zwierzę jeszcze musi pomlaskac, powiercic się), to robi się psu gorąco i znów budzi, bo wyłazi.

Byłam przed chwilą w aptece po lek, koopa bo nawet w hurtowni nie ma tej małej dawki, muszę w poniedziałek podzwonic po aptekach, może ktoś ma na stanie. No i niestety nie wypróbuję dzisiaj. :?

Zgrzałam się w puchówce i czapie, strasznie ciepło. Nie dziwota że głowy bolą, ogólny leń, bo jakaś anomalia w przyrodzie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, kochana toż to mądre zwierzę i jak mu będzie źle, to wylezie spod koca... :smile:

Przy okazji spaceru do apteki kupiłam młodemu 3 koszulki w stylu gothic -rock ( już się zaczęły przeceny) po 20 zeta każda. :great:

-- 13 gru 2014, 21:35 --

tosia_j, no żeby przestał sapac. :twisted: Męża poduszką można, kociaczka nie. :mrgreen:

cyklopka, nie wiem, nie wiem... Może jednak rosół to dziś za wysokie progi, może poprzestań na kanapce... :D

Muszę się zmobilizowac do wywieszenia prania i poskładania suchego. Boszsz jak mi się nie chce, niech ktoś da mi kopa!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka,, biała, kremowa, czarna - czachy, mroczne cmy i rośliny, a na czarnej gotyckimi literami "forget shit and move on". :mrgreen: H&m ma jedną fajną męską linię, taką trochę pod Kupisza, rockowo i lumpiarsko. Ale tylko częśc koszulek, była na przecenie.

Zasugeruję mu żeby na wiosnę zostawił, bo bez sensu teraz i tak chodzi w bluzach i nie widac, jaką koszulkę ma pod spodem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, hej ;) jak tam z alko, nie ciągnie Cie do niego?

No właśnie ciągnie i to dosyć mocno, ale jakoś na razie daję radę.

-- 13 gru 2014, 22:09 --

Daj znac jak ci poszlo

Ok, napiszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi