Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was ponownie - tym razem wieczorowo mocia.gif ... to buziaki dla Was !

Ferdynand k, czy ja dobrze wyczytałam, że spożywasz 3800 kcal/ dobę? To chyba jest dość sporo, czyżbyś się tuczył?

Ja w początkowej fazie brania esci miałam znaczny spadek apetytu, wręcz jadłowstręt, schudłam. Jadłam z rozsądku, starałam się jeść często małe porcje, ale kaloryczne. Z chwilą ustępowania lęków i depresji apetyt wzrósł na tyle, że teraz wręcz chodzę i zaglądam co raz do lodówki w poszukiwaniu mniam, mniam. To chyba zasługa mirtazapiny... i dobrze, bo chcę utyć i wyglądać kobieco jak na swój wiek, a nie jak nastolatka :shock:

mocia.gif no to jeszcze raz buziaki, tym razem dla dziewcząt mocia.gif

kosmostrada, to możemy sobie łapkę podać a`propos nocy... budziłam się często tej nocy, czasami wydawało mi się, że w ogóle nie śpię, trochę kaszel, trochę za gorąco mi było itp. Ale wstałam w miarę wypoczęta i pędzikiem do pracy... w pracy ok!

platek rozy, brawo, dałaś sobie radę z dzieciaczkiem, będzie coraz lepiej jak się oswoisz i zapoznasz z dzieckiem i jego wymaganiami, zabawami. Ciekawa jestem jak ta dziewczynka Ciebie zaaprobowała, czy tak od razu była otwarta i nie płakśliwa?

Macie rację, trzeba każdy dzień zdobywać na nowo i szukać w nim dobrych i pozytywnych rzeczy, chociaż wiem, że to trudne jak deprecha wisi nad głową, ale stopniowo DA SIĘ!

mocia.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dzięki kochana, Pippi jest na osłodę dla Was, na rozchmurzenie spamowej :D

Czuję się w ostatnich dniach nawet w miarę dobrze.... tfu tfu oby nie zapeszyć. Rozruszałam się trochę podczas weekendu pucując w chałupie to i owo, więc widać praca fizyczna działa na korzyść tej umysłowej.

Taaaak, to forum jest również do ponarzekania, o ile przychodzi taka potrzeba, żeby wyrzucić z siebie złe emocje i poszukać bratniej duszy, która wesprze niebogę w potrzebie.

kosmostrada , a to dla Ciebie spacer1.gif ... bo pewnie niedługo czeka Cię spacerek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :papa:

Jeśli to komuś pomoże, to u mnie dziś doopa... Fatalnie, lęki, niepokój itp itd :bezradny: Apogeum miałam na pierwszej sesji, potem przeszło, a teraz znowu ćmi...

Mam jednak normalne odruchy i na widok PiPi micha mi się uśmiechnęła :mrgreen:

smuteczka witaj, pisz co się dzieje. Może wspólnie coś poradzimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, trzymaj się mocno, nie daj się tym lękom... wiem jak mogą być męczące. Może dzisiejsza, dobrze przespana noc przyniesie ulgę, oby!

kosmostrada, mam nadzieję, że ta mamina rozmowa była miła i sympatyczna, wszak synkowie są oczkiem w głowie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, szliśmy sobie rześko, choc nie tak pięknie, jak na twoim obrazku, bo mój pies musi przecież przeczytac wszystkie wieczorne wiadomości od kumpli i wrogów z dzielni, więc co chwilę przyhamowuje...

Zalatana23, spacer miły, choc jak zwykle wyszłam tylko po pastę, a przywlokłam jeszcze parę rzeczy, łącznie z pachnącą świeczką :D Kochana mam nadzieję, że nam się ustabilizuje. Moja przyjaciółka twierdzi, że może to byc związane z chodzeniem na terapię, takie pogorszenie przed polepszeniem, jak przy lekach. A wie co mówi, w końcu na terapię chodziła 4 lata.

-- 08 gru 2014, 20:33 --

mirunia, tak, rozmowa z gatunku luźnych, podtrzymujących więź, nie wychowawczo-straszna. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam od psychiatrki . Ponoc naprawde ze mna duzo lepiej , ona tez tak stwierdzila przed rozmowami kazala brac pol propra bo ponoc polowa dziala uspokajajaco , wiec wezme nastepnym razem i sie moze mniej bede denerwowala bo jednak zawsze te rozmowy przezywam.mam jeszcze 30 wizyte kontrolna a pozniej w razie pogorszenia stanu mam sie zapisac.A ja sie bojam ze moj stan jednak nie jest jakis specjalnie stabilny i ze moze wszytsko wrocic :hide::silence: Poza tym mam ciagle klopot z komunikacja miejska i jezdze sobie na raty albo sie tam denerwuje jak sie zrobi duzo ludzi... nienawidze jezdzic autobusami :-| no ale moze to tez sie wypracuje jak bede musiala jezdizc codzien np do pracy.

acherontia-styx, mnie zalewali sasiedzi w sierpniu i sie okazalo ze u nich tez bylo sucho a poszla rura w pionie miedzy naszymi mieszkaniami . Musisz wezwac fachowca.Mnie cala sciane wywalili w domu zeby sie do tych rur dostac.

mirunia, Slonce dziewuszka na poczatku troche marudzila , poplakala ale pozniej juz bylo niezle :) mysle ze sie przyzwyczai bo jest dosc smiala i rezolutna :)

Ide na kolacje , i do kapieli .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi