Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

madeline1111, bardzo chętnie, ale nie wiem, czy wirtualny kopniak pomoże :P A czego szanowna koleżanka chce się o tej porze uczyć ?

Ja potrzebuję codziennego kopniaka do pójścia spać o przyzwoitej porze, bo mi nie wychodzi :bezradny: Dawajta !

-- 16 lis 2014, 23:21 --

Zebrec, w sumie nic do niego nie mam. Ale raz mnie tak wnerwił, jak się dostał do wątku o uzależnieniu od benzo i insynuował, że jeden z użytkowników dlatego mi prawi komplementy, bo ma jedynie ochotę przyjechać do mnie i mnie zaliczyć, to mnie w.... na maxa. Ale zgłosiłam posta administrację, wywali go, gościa upomnieli i jakoś złagodniał. Więcej spięć z nim nie miałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, O żesz ty, jaka zawzięta! Dobrze, nie będzie ci jakiś typ insynuował. Pewnie też się na ciebie czai i zazdrości. :lol:

madeline1111, Arasha, Wedle życzenia - sio jedna do nauki, druga do spania!!! Chociaż jakoś wątpię, aby to poskutkowało...

Zebrec, Tak w ogóle to witaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, chemia, biologia,takie tam przyziemne przedmioty maturzysty:(

Tez się próbuje zmusić do tego żeby pojsc wczesniej spać i zapobiec codziennemu wyczolgiwaniu się z cieplutkiego,wygodnego lozka :105:

Wysylam wirtualnego kopniaka z równie wilka mocą motywacji:)

Tak na marginesie Zebrec, to ostatnio nawet natrafilam na moment , w którym puscily Ci juz chyba nerwy przez tego pana:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madeline1111, ogólnie parę kopniaczków by się przydało, najważniejszy - pojechac jutro spróbowac zapisac się na psychoterapię na Nfz, bo za cholerę nie można tam się dodzwonic.

jasaw, Dobry wieczór kochana, co u ciebie, jak ci minął weekend?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :D Ostatnio często odwiedzam swoich Wnuków-Synowe mnie zapraszają :lol: , więc ogólnie mówiąc, jestem szczęśliwa, mimo róznych dolegliwości, na które staram się nie zwracać uwagi już tak bardzo, jak kiedyś. Chyba pogodziłam się z tym. Zresztą bardzo rzadko siedzę przed monitorem, więc znacznie poprawiło mi się w okolicach kręgosłupa szyjnego, który był winowajcą moich nieprzyjemnych dolegliwości.

Ale czytam, co u Was, staram się czasem zaglądać na Spamową, szczególnie, gdy nie śpię w nocy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi