Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra nasza kolekcja wkrętów raczej nie będzie mieć wzięcia :twisted: Ale w tym temacie kreatywności odmówić mi nie można :lol:

Coś Ty, moje mają takie branie przez mój mózg, że aż powodzenia im zazdroszczę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee Kosmo to dawaj zrobimy kolekcje, jesień - zima, ja mogę być modelem, mam ładne dłonie :) zobaczysz jeszcze Majdan będzie śmigał w naszych bransoletach 8)

Mój drogi, myślałam o tym, kosmo-firemka, dla przyjemności i dorobienia, ale nie jesteśmy w Stanach i tu zusy i spółka by nas zżarły... :( Żeby się przebic trzeba byc dużym, a wielkiego przerobu mogłoby nie byc, bo ja z moim perfekcjonizmem, jak dla kogoś robię, to po 10 razy jeden węzeł wiążę, bo musi byc idealny. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie lubię, bo może się okazać że to jakiś stary znajomy ze szkoły np. i będzie chciał sobie pogadać, wiesz..."co tam słychać" omg, a nic, mam 28 i leżę w łóżku a u ciebie ? Już raz się nadziałem, koleżanki dzwoniły żeby mnie wyciągnąć gdzieś na ognisko czy coś...musiałem ściemniać że chory jestem na grypę i jeszcze rozmawiać na siłę. Kara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee Kosmo to dawaj zrobimy kolekcje, jesień - zima, ja mogę być modelem, mam ładne dłonie :) zobaczysz jeszcze Majdan będzie śmigał w naszych bransoletach 8)

Ha ha ! Teraz to już raczej wiosna-lato. Ale czemu nie :mrgreen:

Popiol nie mam żadnej kotwicy ( chyba ? ), wybacz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój drogi, myślałam o tym, kosmo-firemka, dla przyjemności i dorobienia, ale nie jesteśmy w Stanach i tu zusy i spółka by nas zżarły... :( Żeby się przebic trzeba byc dużym, a wielkiego przerobu mogłoby nie byc, bo ja z moim perfekcjonizmem, jak dla kogoś robię, to po 10 razy jeden węzeł wiążę, bo musi byc idealny. ;)

Zawsze możesz sprzedawać przez internet :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, o Kosmo, perfekcjonizm, witaj w klubie. Ile ja rzeczy nie skończyłem lub nawet nie zacząłem przez perfekcjonizm. We wszystkim chciał bym być od razu perfekto.

Czyli jest nas więcej :D W takim razie piona. Ja chodzę po trzy razy na ten sam wykład ( akurat mam taką możliwość ), inni nie chodzą wcale i się w głowy pukają, jaka idiotka ze mnie. A mnie to kuźwa frajdę sprawia, jak sobie wszystko przepiszę i zrozumiem :D Inna sprawa, że wolno piszę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, jak na studiach nie zdałam egzaminu(niesprawiedliwie, post factum dowiedziałam się że pan profesor nie lubi krótkich spódniczek, na drugi termin poszłam ubrana jak pensjonarka i dostałam normalne pytania i zdałam śpiewająco), to leżałam w łóżku przez dwa dni bez ruchu. Bo jak to ja, ja nie zdałam egzaminu i to przez wredotę dziada?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi