Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mogę się dołączyć do rozmowy?

U mnie kolorowo, bo oglądałem dokument o powstawaniu znanego filmu z lat 80- Purple Rain. Jakbym się mógł cofnąć w czasie, to bym się przeniósł do jakiegoś klubu w tamtych czasach. Dobra analogowa muzyka, pełno kolorów i drinki z palemką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, uwielbiam ecoskory :105::105::105: takie z bajerkami lubie , moja ma jeszcze wiazanie z tylu jak gorset :D ladne ma szlufeczki zlociste i zameczki w rekawkach :D

Tamta była z takim fajnym kołnierzem i zamkiem na ukos, ale króciutka strasznie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, pewnie ze mozesz :) chociaz ja znikam , czy mi sie dobrze kojarzy ze tez jestes fanem herbat?

-- 20 wrz 2014, 22:31 --

Makabra, a nie to jak taka za krotka to nie lubie tez bo plecy wystawac beda a to na chlody ma byc.

Ale moze cos kupisz ladnego innego:) :great:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, widzę że słabośc do skórek jest ogólna... ;) Ja przeżywam jakiś powrót do stylu rockowego (łącznie ze skórzanymi spodniami, a jak...), na zmianę z lumpiarskim - w stylu "lubię szary dres i sweter mojego chłopaka". A wy co lubicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, o ja lubie sukienki i spodniczki nosic , na ta jesien mam juz naszykowane dwie tiulowe kiecuszki i wlasnie ze skorka je bede laczyla zeby bylo nie za slodko a z pazurem:) do tego chcialam te botki i mam juz takie azurowe rajstopy ale grube kupione jeszcze tamtej jesieni:)

-- 20 wrz 2014, 22:35 --

Makabra, to sprawdz koniecznie i jak jednak bedzie dobra to kup a co! jakies musimy miec przyjemnosci w zyciu :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, lubię herbaty, zawsze jakąś piję w ciągu dnia. Ostatnio poszedłem za słowami babci, że trzeba umieć jeść wszystko.

No i mniej wybrzydzam, chociaż aktualnie to mi brakuje jakiejś dobrej owocowej z Dilmah albo Ahmad Tea. Pozostaje picie kaukaskiej herbaty z ruskimi literkami, którą przywiozła mama z wakacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, uwielbiam herbaty , dawniej kawe pijalam , od kiedy choruje nie moge kjawy i mam wiele herbat rozniastych:) lubie roiboosy:) z dodatkami i najbardziej takie paproszkowe herbaty z herbaciarni z platkami kwaitkow czy owockami suszonymi :105: tylkoz e teraz mnie na takie nie stac :bezradny:

-- 20 wrz 2014, 22:40 --

Ide bo sie zagadalam :mrgreen::mrgreen::mrgreen::papa::papa::papa: kolorowych Wam zycze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, hej! Kaukaska może miec kopa :smile: Ja właśnie piję w styly marokańskim, czyli zielona +świeża mieta( ostatni zbiór z mojego ogródka) ta wyjątkowo mocno słodka, bo taka musi byc. Słodzisz herbatę?

platek rozy, botki tzw. bikersy są moim ulubionym obuwiem i trwająca na nie moda od jakiegoś czasu, bardzo mnie cieszy. Fajnie że latasz w sukienkach, ja jakoś mam mało.

Makabra, kupuj skórkę, skórki są si :D

-- 20 wrz 2014, 22:46 --

platek rozy, kolorowych tobie też :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolę gg.

Ale przydałby mi się kot. Miałbym jakiegoś towarzysza, który nie składa się z obwodów. Przygotowuję się do egzaminu z informatyki i powoli mi się udziela ten cały świat techniki, obliczenia, przewidywania itd. To taka drętwa dziedzina, a z drugiej strony nikt nie zaprzeczy, że prawdziwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi