Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, Ferdynandzie Malolepszy :papa::papa::papa::mrgreen:

cyklopka, amelia83, kosmostrada :papa::papa::papa: :***************

Wrocilam do domku z wypadu do biblioteki osiedlowej , i na spacerku bylam jeszcze ... Udalo mi sie zamienic neta z ta sama szybkoscia na sporo tanszy i sie ciesze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, ashol :lol::lol::lol::lol:

co za ja pi............. nauka ma bawić zainteresować ludzie :hide:

-- 15 wrz 2014, 18:26 --

dobra jest ashol paltek kosmostrata jeszcze miniury brakuje tu :lol::lol::lol::lol:

-- 15 wrz 2014, 18:27 --

Arhol, jest jeden mądry komentarz" Bo ludzie to idioci i myślą że szkoła i nauczyciele odwalą za nich robotę, a nic tak nie niszczy ciekawości u dziecka i chęci nauki, jak właśnie szkoła i nudny sposób nauczania na pamięć."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a wzielam sobie kolejne ksiazki z serii o sukubie :) fajnie sie czyta i mnie odprezaja :)

Mam w domu jeszcze kilka zbiblioteki miedzy innymi naukowa rozprawke o naszej swiadomosci:)

Ferdynand k, :P:P:P:P

Dostalam maseczke babci Agafii z mlekiem z łosia :mrgreen: bede ja dzis wyprobowywala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, ja.................... le

ten link zamiast tylko pisać notatki zrobiliby na chemii eksperyment

ło jak ja bym pokazywał cudaki na lekcjach gdybym to ja gdzieś uczył

redoksy ooooooo tu by było :twisted: to jest zabawa

-- 15 wrz 2014, 18:44 --

matę też można traktować jak zabawę tylko uczyć nie potrafią :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana:************ oj ja dzis rano mialam taki dol ze ledwo lzy powstrzymalam . Dobrze mi zrobil wypad i pozalatwianie tych spraw o ktorych pisalam. Teraz lepiej , moj dolek nie chce minac .... Moze juz jestem zmeczona najzwyczajniej walka o siebie , co dzień o dobre samopoczucie...

Tez nie moge pic kawki a kawe uwielbiam . zwlaszcza latte w knajpach , teraz pijam czekolade i herbaty wszelkiej masci , po kawie wpadam w panike.

Alternatywa moze byc herbataYerba mate.Po niej nic mnie nie telepalo a jakas zwawsza sie robilam jak mialam spadek formy i sennosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, podjechałam z psem pod las i znalazłam 4 koźlaki. :yeah: Już je przygotowałam i jutro jakąś pysznośc na nich wymyślę.

mirunia, hej! Jak podwyższa ciśnienie, to ok, byle pulsu nie podnosiło, bo wtedy mnie telepie. Dlatego nie mogę kawy, chyba żebym strzeliła sobie mój lek na puls... No nie wiem, coś muszę wymyślic.

Kochana , ranek też miałam przerażający, dzięki Bogu do pracy szłam dzisiaj, to musiałam się jakoś ogarnąc.

Ferdynand k, też bym taką pysznośc wrzuciła, ale poprzestaję na pop cornie dzisiaj. ;)

platek rozy, ja na odpręzenie mam najnowszą książkę T. Pratchetta. :smile:

Arhol, Ja kawy pic nie mogę , bo mi puls podwyższa, a ty podsyłasz takie linki. Chcesz żeby mnie całą noc trzepało? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ty o torcie, ferdek o lodach, no nie wytrzymam, idę nasmażyc placków z jabłkami, to od razu młody będzie miał do lunchboxa na jutro do szkoły.

-- 15 wrz 2014, 20:19 --

Dami111, Jak mam mega ból głowy, to piguła, zimny okład na czoło, masaż karku i klap na łóżko w ciemnym pomieszczeniu. W zależności od powodu to jeszcze albo ciepły prysznic na odpuszczenie napięcia mięśni, albo łeb pod chłodną wodę, jak od pogody czy stresu.( Kiedyś jeszcze od kaca, ale to było dawno i nieprawda ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, sporo się dzisiaj działo. Zacznę od końca. Jedni klienci mi odpadli i stwierdziłam, że z braku roboty jednak uderzę do tej redakcji internetowej, co kiedyś chciałam, bo w sumie mam teraz mniej zobowiązań, a ogłoszenie jest jeszcze aktualne. Ale dalej się martwię, kiedy będę miała czas na lekarza, terapię, korepetycje i uczenie się do klasówek :hide: Bym chociaż zaczęła pisać ten list motywacyjny, potem się zobaczy, ale nie mogę się w ogóle, bo rodzice oglądają M jak Miłość za głośno. Denerwuję się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi