Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

chyba nie powinanm pic kawy gorzej mi tak lękowo sie robi

-- 05 sie 2014, 10:05 --

tosia_j, aaa no idzcie, idzcie, dzis jest pewnie przyjemniej na dworze

-- 05 sie 2014, 10:08 --

od zawsze marzyłam, zeby byc taka odwazna, niezalezna jak ta babeczka w moim avatarze, nie umiem/ nie umialam nigdy zaakceptowac sibie

porównuje sie z innymi od kiedy pamietam, taka jestem

czytam jak inni sobie radza aja jak zwykle daleko w tyle

nie nadążam...

-- 05 sie 2014, 10:38 --

mm osobowosc unikającą(lękliwą) nienawidze siebie takiej rozmemłanej, cichej, ofiara losu jak siebie akceptujecie?

powiedzcie jk macie mnie dosc, żebym sobie poszła, zawracam Wam głowę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jak mi pzyj.........ło

ten ośrodek to do remontu a nie gości trzymać już obiecałem że właścicielkę zje..ie :twisted:

-- 05 sie 2014, 14:05 --

poza tym to prąd mi przez rękę ramieniem i po mokrej skórze do ziemi poszedł więc mózg nie

bo on szuka najkrótszej drogi do ziemi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :shock: Normalnie teraz nie bedziesz Ferdus a Frankenstein :D:D jak tak Cie prad popiescil :shock::shock:

A ja wlasnie wrocilam , z terapii jestem mega zadowolona , pozniej bylam jeszcze na miescie , pochodzilam troszke w drodze powrotnej zakupy drobne i oto jestem :mrgreen::mrgreen:

Biore sie za odgrzanie obiadku , mam mielone z wczoraj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wszystkim

Ferduś miłego wczasowania i mniej takich akcji jak ta pod prysznicem, szok, wez to zglos na recepcji

była u nas siostra , ale mam takiego doła nawet przy rodzinie, oni we wszystkim sa lepsi

jak jestem sama to nie widze tak tych rożnic, wydaje mi sie ze jestem normalna, tak wlasnie a potem spotykam sie z kimś i rozsypuję się cała..jestem rozwalona

czytałam ksiazke a teraz ide sie polozyc na chwile bo boli mnie wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-ośrodek psychiatryczny?

-nie, wczasowy

:lol::lol::lol:

Dobre to było.

Znalazłam zeszyt, do którego wklejałam różne śmieszne rzeczy, jak miałam chyba 16 lat. Postanowiłam go do kończyć, czyli wkleić resztę wycinków i parę pocztówek.

Mama myśli, że to jakiś powrót do dzieciństwa i że mi to na depresję pomoże.

A g. tam, po prostu nie będą mi się wycinki walać.

No i piszę te listy, robię te origami, wszystko część wielkiego planu - pozbycia się masy papierów zgromadzonych przez całe życie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Doberman, platek rozy, Ferdynand k, amelia83, hej hej.

No nie mogę, znowu zaczęli wiercić/ryć/ścierać ściany. Niedawno się skończył remont całej fasady, nie ma ani jednego dnia spokoju, kończą jeden remont, zaczynają drugi. Żadne leki mi nie pomogą. Żadne. Nawet jak jestem gdzie indziej, w pracy czy u kogoś, też są remonty w bloku albo po drugiej stronie podwórka. :silence:

No a poza tym, to mam dość dużo energii, jakbym wszystko robiła w lekko przyspieszonym tempie. I trochę wyobraźnia mnie ponosi, moja największa broń i największa słabość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi