Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslaw, jak długo brałeś trittico, że nie działało? i w jakiej dawce? choć nie wiem, może na niektórych nie działa. mnie zaczęło siekać już od początku brania. a stilnox to straszne gówno, pojawiła mi się tolerancja i wspomnienia związane z przygodą z tym lekiem wolałabym wymazać. odradzałabym branie tego każdemu. może mirtazapina by Ci bardziej pomogła nasennie? niektórym bardziej siada od trittico. to też antydepresant, a nie żadne typowo nasenne dziadostwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jolantka, Bralem 1,3 tabletki okolo tygodnie w kocu wrocilem do stilnoxu, po jakis czasie stilnosc przestal juz dzialac, teraz biore 2 tabletki stilnoxu, dwie tabletki mirzatenu, i dwie clorankcenu. Przez jakies 3 miesiace mialm spokoj bo spalem po 9 godzin od poniedzialku, budze sie juz po 5 godzinach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to za tydzien triticco sie nawet nie rozkrecil bo to antydepresiak . Jesooo ile Ty lekow bierzesz i to jeszcze wiekszosc uzalezniajaca ... to nie dziwne ze masz juz tolerancje na lekarstwa i nie spisz.... Ja bym sie zapisala do kliniki leczeniaz aburzen snu , macie taka we Warszawie a nie prochamiw takiej ilosci trula :hide::hide::hide:

-- 28 maja 2014, 15:51 --

Anna Maria, Kasia mnie tez wywalilo z fb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi